forumlar.
Son düzenleme:
170 şansım var mı?Ailende öyle olduğu için sanırım genetik olarak uzun olmayacaksın ama hiç belli olmaz, uzayabilirsin.
barfiks yap zaten bundan sonra ne kadar uzarsan kardırSelam. Herkes gibi 179'um diye başlamak isterdim ama 162'yim. Annem 150 babam 163 bunlar beni de etkiliyor dayilarda bu civarda 1 tane amcam 180 civarı gerisi hep kısa dedem nenem onlarda kısa boyumun uzaması mümkün mü? 170 güzel olurdu ameliyat önermeyin. Doğal olarak boy uzatma mümkün mü? Daha ne kadar uzayabilirim ya da benim gibi tecrübesi olanlar var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
Ama genetik çok kötü şansım var mıdır? HâlâDostum kesinlikle uzarsın spor basket erken uyumak süt ürünleri vb araştır sana bilimsel olarak saatlerce açıklarım ama biraz kendin araştır insanların ozellikle bilgisi olmadan uzamazsın diyen sucuk kafalılara inanma
Tavsiyelerini uygulayacağım teşekkürlerDaha gençsin ben 25 yaşındayım 186 boyum var hala uzuyor sanki yani demek istediğim daha uzar bence tabi boy uzatmak için sana 3 tavsiye verebilirim
1. Barfiks demirine asılıp sallan ayaklarını ileri geri x şekilde yap
2. Kemiklerini güçlendiren gıdalar tuket
3. Her gün 2dk plank hareketi yap
Dostum bana özelden yaz ben sana musait olunca yapman gerekenleri vb yazarım ben sana 1 90 180 olursun demiyorum ama 175 rahat olursunAma genetik çok kötü şansım var mıdır? Hâlâ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyelerini uygulayacağım teşekkürler
Ameliyatla boy uzatma var knk ama zor bir ameliyat ben sevmiyorumKardeşim bütün soruların cevabını veriyorum şimdi konuya başkasının yazmasına gerek yok. Boyunun uzaması epifiz plakları kapandığında durur epifiz plağı ne zaman kapanır onu da bilemeyiz. Çok meraklıysan gir özele bi röntgene bakar hocalarım para cukkalama peşinde zaten. Ameliyatla zaten keyfi olarak boy uzatılmaz öyle bişey yok. Boy uzunluğu da %100 genetiktir. Ayrıca önemli olan boyu değil kalınlığı
dostum 179 sun daha ne istiyorsun ama hayalin 190 falansa yani zor olursun ortalamanın üstündesin yine kafana takma (175 im :I)Ama genetik çok kötü şansım var mıdır? Hâlâ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyelerini uygulayacağım teşekkürler
adam 1.65 ?dostum 179 sun daha ne istiyorsun ama hayalin 190 falansa yani zor olursun ortalamanın üstündesin yine kafana takma (175 im :I)