Neler Yeni

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
parası yüzünden 15 almak zorunda olanlar mı xd kimse zorunda değil parası 15 e yetiyorsa 120hz istiyorsa gitsin başka marka alsın ne saçma bir yorum parası yetmediği için 15 almak zorunda kalanlar asdbajksdbjkadbaksjdbajk
okuduğunu anlamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz bak şu akıllıya gitsin başka telefon alsınmış ahhahahahahahahhahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim almayacak o zaman öyle bir şey mi var aldnklada şaka mısın ? Ahmet iphone almak istiyor 120 hz olsun istiyor ama parası yetmiyor o da bir alt modelini alıyor ama 60hz Ahmet apple sövüyor sene 2023 püpü 60hz mi kaldı akjsbdkasdbjkada Ahmet bu sefer kendi ihtiyacını karşılayacak bir telefon almak yerine marka bağımlısı olup apple alıyor ve apple kullanarak apple sövüyor :D
insanın kendi tercihi ben belki iphone almak istiyorum başka telefonlar bana hitap etmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 2qke

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
okuduğunu anlamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz bak şu akıllıya gitsin başka telefon alsınmış ahhahahahahahahhahaha
bence sen hem yazdığını anlamıyorsun hem de okuduğunu kanka yazık valla :D

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
bence sen hem yazdığını anlamıyorsun hem de okuduğunu kanka yazık valla :D
ben mi asfkjaopkfaopfopasfokp başta belirtmişim iphone almak istediğini sen gitmişsin başka telefon alsın diyorsun burada kim okuduğunu anlamıyor acaba

• Beğen

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

insanın kendi tercihi ben belki iphone almak istiyorum başka telefonlar bana hitap etmiyor
o zaman paran arsa 120 hz alacaksın yoksa susup 60hz le oynayacaksın şikayet etmeyeceksin. 120 hz e ihtiyacın olup ama sırf iphone diye 60 hz alırsan asıl fanboy sen oluyorsun

ben mi asfkjaopkfaopfopasfokp başta belirtmişim iphone almak istediğini sen gitmişsin başka telefon alsın diyorsun burada kim okuduğunu anlamıyor acaba
Engellenenler listesine bir kişi daha umarım biraz daha kitap okursun.

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Anıl Bostancı
Şahsen ben bi cihaza 50k veriyorsam en iyisi olmalı 15k lık redmilerde 120hz varken bu kadar para koyup aod bile olmaması çok saçma 2016 model Samsunglarda bile olan özellik 44k ya Huawei tarafında mate 50 pro var bence iPhone 15 prodan bile iyi zaten yeni mate 60la kıyaslamıyorum bile zaten Samsung tarafında da aynı paraya s23 ultra gibi bı cihaz var kalemin yanması diye bişey uydurmuşlar yalan.Ben neden aynı paraya giriş seviyesi alıyım ki amiral cihazlar varken Apple bizim ülkemizde başlı başına bir saçmalık vergisi kendinden pahalı.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
o zaman paran arsa 120 hz alacaksın yoksa susup 60hz le oynayacaksın şikayet etmeyeceksin. 120 hz e ihtiyacın olup ama sırf iphone diye 60 hz alırsan asıl fanboy sen oluyorsun
tamam işte bende bunu diyorum yıl 2023 iphone gibi bir marka iphone 15 serisi çıkarıyor ve 60 hz ekranlı cıhaz var ben bunu eleştiriyorum

• Beğen

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Şahsen ben bi cihaza 50k veriyorsam en iyisi olmalı 15k lık redmilerde 120hz varken bu kadar para koyup aod bile olmaması çok saçma 2016 model Samsunglarda bile olan özellik 44k ya Huawei tarafında mate 50 pro var bence iPhone 15 prodan bile iyi zaten yeni mate 60la kıyaslamıyorum bile zaten Samsung tarafında da aynı paraya s23 ultra gibi bı cihaz var kalemin yanması diye bişey uydurmuşlar yalan.Ben neden aynı paraya giriş seviyesi alıyım ki amiral cihazlar varken Apple bizim ülkemizde başlı başına bir saçmalık vergisi kendinden pahalı.
Kardeşim sen devletin yüzünden 50 k veriyorsun aksjdbasjkdbajk adamların 14ü 700 dolar 15i 800 dolar neyse daha fazla sohbete gerek yok :D iyi eğlenceler

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Anıl Bostancı
Kardeşim sen devletin yüzünden 50 k veriyorsun aksjdbasjkdbajk adamların 14ü 700 dolar 15i 800 dolar neyse daha fazla sohbete gerek yok :D iyi eğlenceler
Yazdığımı düzgün okusaydın bunu yazmana gerek kalmazdı.

• Beğen

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Yazdığımı düzgün okusaydın bunu yazmana gerek kalmazdı.
zaten sana destek verdim burada :D sohbeti de kapattım sondaki yazın için vergilerden ötürü bu kadar pahalı olduğunu ve bu kadar para verip daha düşük özellikli telefon aldığımızı ama bunun işte temel sebebi devlet ve ekonomi o yüzden yurtdışında adamlar için aa yeni model diyip rahat bir şekilde alabilir özelliğine bile bakmadan belki sadece 100 dolar fark ile yeni model çıkıyor neyse işte daha fazla sohbete gerek yok :D

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
iPhone 15ten gereksiz kısmışlar bence ama 15 Pro tam alınacak cihaz, çıktığı gibi almayı düşünüyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
Top Bottom