Bizi Etiketlememişsin Konuya Alındım Gücendim - Hayırlı OlsunAOC 60HZ TN Panelden sonunda nasip oldu ve stoğa girdiği gibi MSİ G2412'ye yapıştım 3 taksit ile almak zorunda kaldım 50tl kargo ödereyek toplam 4200TL'ye gelicek malesef ki ama çok güzel fiyatan aldığımı düşünüyorum geldiğinde incellemesi gelir size sorum itopya nasıldır iade konusunda falan ölü piksel gelirse ve 1MS MPRT olması çok büyük sıkıntımı ve bu monitör için renk mi parlaklık mı bi değeri soruyorlardı.
Alıntıyı görüntüle
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
@Adriatique
Mesaj otomatik birleştirildi:
60hz monitöre yaptığım konuşma:
Bence 144 Hz üstü abartı hocam (bence)60da değil 70'de değil tam ortası
ama ben taksitle aldığım için malesef ki 4200tl'ye geldi ama oda iyi fiyat.3889₺ olmuş fiyatı iyi gibi görünüyor
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
İn şallahSağolasın kral darısı başına.
İçinden display çıkıyor mu ve overclock yapmak mı gerekiyor 170hz için daha gelmedideValla monitör güzel bence msi kalitesi zaten gigabyte monitörle bunun arasında kaldım sonra bu monitörü aldım sende memnun kalırsın keşke bende indirimdeyken alsaydım mutlu olurdum tam anlamıyla
1 ms mprt 4ms gtg gibi bişey oluyor . bendeki 1ms mprt kullanıyorum hiç dert etme ben farkı anlayamadım bile. hz yükseldikçe sanki tepkime farkındalığı azalıyor gibi. tabi şahin gözünüz yoksaAOC 60HZ TN Panelden sonunda nasip oldu ve stoğa girdiği gibi MSİ G2412'ye yapıştım 3 taksit ile almak zorunda kaldım 50tl kargo ödereyek toplam 4200TL'ye gelicek malesef ki ama çok güzel fiyatan aldığımı düşünüyorum geldiğinde incellemesi gelir size sorum itopya nasıldır iade konusunda falan ölü piksel gelirse ve 1MS MPRT olması çok büyük sıkıntımı ve bu monitör için renk mi parlaklık mı bi değeri soruyorlardı.
Alıntıyı görüntüle
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
8-10 yılık 60hz monitöre yaptığım konuşma:
Benim kulandigim monitör 5ms di ben çok anlayamadım farkı sadece 60hz diye milletin geç çıktığını anladım o kadar cs de1 ms mprt 4ms gtg gibi bişey oluyor . bendeki 1ms mprt kullanıyorum hiç dert etme ben farkı anlayamadım bile. hz yükseldikçe sanki tepkime farkındalığı azalıyor gibi. tabi şahin gözünüz yoksa