Öneri 60k bütçeye 125cc motor önerisi

Reaksiyon skoru
13
Seneye üniversite kazanırsam ulaşım kolaylığı için bir motor almayı düşünüyorum.
Kimliğim hatalı olduğu için en az 1 sene daha 18 yaşımı beklemek zorunda kalacağım. O yüzden 125CC'nin üzerinde bir araç kullanmam pek mümkün değil.
Bu bütçede önerileriniz nelerdir?
Scooter tarzı motorlar hem görünüş olarak hem de sürüş olarak pek hoşuma gitmiyor. O yüzden daha farklı modeller olursa daha iyi olur.
Ayrıca bazı yerlerde driftL önerileri gördüm ancak hem çevremdekilerin deneyimleri hemde internette bayideki ürünlerin bile sıkıntı çıkardığına dair şikayetler gördüm o yüzden zorunda kalmadıkça başka modeller tercihimdir.

Şimdiden teşekkürler

sıfır istersen mondial sfc50 var 110cc yapabilrsin birçok bayi yapıyor ikinci el almak istiyorsan düşük km drift bakabilirsin tvs raider bakabilirsin birazda olsa motor sürmeyi biliyorsan tvs raider al yoksa drift ve sfc parçaları ucuz ve hakimiyeti daha kolay

60K bütçe ile hem sıkıntısız hem scooter olmayan model biraz zorlama oluyor gibi

60K bütçe ile hem sıkıntısız hem scooter olmayan model biraz zorlama oluyor gibi
Evet epey bir zorlama gibi ama birazda görünüşe önem veriyorum diyebilirim
Bi akrabamda scooter motor var ve 10-15 dk yol yaptıktan sonra bacaklarımda epey bi ağrı hissediyorum diğer modellerde ise 30-40 dk sürmüşlüğüm indikten sonra gelen karıncalanma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

trip mi yiyoz şuanda :D
Evet 🤣

sıfır istersen mondial sfc50 var 110cc yapabilrsin birçok bayi yapıyor ikinci el almak istiyorsan düşük km drift bakabilirsin tvs raider bakabilirsin birazda olsa motor sürmeyi biliyorsan tvs raider al yoksa drift ve sfc parçaları ucuz ve hakimiyeti daha kolay
Bu bütçede sıfır bulmak çok zor olduğu için daha çok 2. el bakıcam ayrıca hemen almayacağım için bütçemi yaklaşık 70k civarına çıkarabilirim

Evet epey bir zorlama gibi ama birazda görünüşe önem veriyorum diyebilirim
Bi akrabamda scooter motor var ve 10-15 dk yol yaptıktan sonra bacaklarımda epey bi ağrı hissediyorum diğer modellerde ise 30-40 dk sürmüşlüğüm indikten sonra gelen karıncalanma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım

Evet 🤣

Bu bütçede sıfır bulmak çok zor olduğu için daha çok 2. el bakıcam ayrıca hemen almayacağım için bütçemi yaklaşık 70k civarına çıkarabilirim
raider al o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri