60K HAZIR SİSTEM LAZIM

meaii

80+
Reaksiyon skoru
2
60k civarında param var ve rx9070xt almayı duşunuyorum ama piyasada çok bulamadım duzgun oneriniz var mı hazır sistem olarak?

60k civarında param var ve rx9070xt almayı duşunuyorum ama piyasada çok bulamadım duzgun oneriniz var mı hazır sistem olarak?

Şu sistemi tek tek toplasanız 63 bin yapıyor, siteden hazır alınca da aynı fiyat. Bir fiyat avantajı yok yani ama hazır sistem istediğiniz için paylaşıyorum, tek tek toplayınca daha iyi şeyler çıkar ortaya

İşlemci 9700x seçtim, ramde 2x16 6000mhz 30cl patriot viper, ssd kioxia g3 seçtim, kasa psu bitfenix mh100, işlemci soğutucu bitfenix a1 air seçilince 63 bin yapıyor. Daha iyileri, daha indirimli başka sitelerde falan vardır pek kurcalamadım, geçen hafta hatta bunun aynısının indirimlisi vardı 60bine alınıyodu.

Ek olarak incehesapta cuma gecesi gaming geceleri indirimlerine bakmanizi tavsiye ederim orda her hafta 9070xt li sistem oluıyor genelde 3-4k fiyat avantajlı hatta bazen daha da fazla fiyat avantajı olabiliyor onlar zaten hızlı tükeniyor belirli stokta çıkıyor çünkü

Geri