Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
Gidin kafanıza yatan 7800xt 4070 sistemlerden birini alın. Öyle inanılmaz bir performans farkı kalmayacaktır. 4070 Super ekran kartı için çok pahalı bir sistem.
Katılıyorum ama fiyat uygun tutmak için böyledirŞu sisteme 16gb ram acayip saçma olmuş.
Hocam 60k yı veren 1700 de verebilmeli bence.Katılıyorum ama fiyat uygun tutmak için böyledir
1700 farka xlr8 6400mhz 2x16 ram yapılıyor
Bence de böyle alınır çok daha ucuzaHiçbir avantajını göremedim. Attığım sistem 54.196 TL
Parası olan biraz daha koyup böyle alırsan çok daha iyi bir sistemAlıntıyı görüntülebu varken alınmaz şahsi fikrim.
Hocam zaten özelleştirme kısmından bahsediyoruz yoksa kim birdaha ram değiştirmek ile uğraşacak.Onu verir zaten sıkıntı yok, ama 16 ile alan olacağını sanmıyom. 60K veren ucuza gelsin diye başka yerden almaz herhalde rami
Yani bu sistemlere göre pahalı duruyor evet, parça kalitesi olara bir artısı varmı bu sistemin ? Aradaki 5k yı hakedecek kadar ?Bence de böyle alınır çok daha ucuza
Parası olan biraz daha koyup böyle alırsan çok daha iyi bir sistem
Kesinlikle 5k ya değer bir fark göremedim ben. Değmez gamegaraj da ki çok daha mantıklıYani bu sistemlere göre pahalı duruyor evet, parça kalitesi olara bir artısı varmı bu sistemin ? Aradaki 5k yı hakedecek kadar ?
Teşekkürler söyle bir kasa arıyordum.SUPER 7000 daha mantıklı, ihtiyacı olanların incelemesini öneririm. Özellikle Corsair kasa takıntınız yok ise çok daha ucuza mal edebilirsiniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
güzel duruyor evtAcaba 40K ya 7500F li bir kasa çıkar mı kaliteden çok FP için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üste atmış arkadaş 40k ya güzel kasaymis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler söyle bir kasa arıyordum.
Hiçbir avantajını göremedim. Attığım sistem 54.196 TL. PC Hocası sisteminin en az 8K kazık payı var.