Neler Yeni

60K YA SİSTEM ÖNERİSİ

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bahadır Kara
Bütçe
60000
Arkadaşlar merhaba sistem alacağım genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ve sistemin uzun gitmesini istiyorum. Bu yüzden anakartı falan buna göre seçmeye çalıştım.

2K çözünürlükte üzmesin istiyorum ancak bazı kararsızlıklarım var 4070super yeter mi yoksa bazı oyunlar daha kapasiteli olduğu için 4070ti super mi almalıyım tabi Gta 6 yı da hesaba katarsak 4070ti super daha mantıklı gibi geliyor.

Her türlü öneriye açığım sadece amd ekran kartı ve matx anakart tercih etmiyorum.

4070s 53 bin.pngs1.pngtis 1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serde Demirci
Bütçen çok çok iyi bir bütçe. Bu bütçe ile sadece 4070 ti superi olan sistem almakla kalmazsın kaliteli parçaları olan bir sistem alırsın. Tavsiyem attığın ekran görüntülerindeki Palit ve Inno3d gibi diğer markalara kıyasla kötü olan markalardan uzak dur senin paranın karşılığı bu markalar değil çünkü. Ayrıca 4070 superli sistemler asla ve asla 50 bin bandına çıkmamalı. Ben de benzer bir sistem almak için bekliyorum birkaç aydır. En son PC Hocasının son videosunun altında biri sormuştu 4070ti super ve ryzen 7800x3d bir sistem gelmez mi diye, ona bir siteyle görüştüm stokta sıkıntı çıktı 45-50k bandında olacak şekilde anlaşmaya çalışıyordum kasım ayını bekleyin minvalinde cevap yazmıştı. Bence biraz bekle ve markalı hazır sistemlerden ziyade youtube kanallarının indirimli sistemlerini kovala.

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bahadır Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen çok çok iyi bir bütçe. Bu bütçe ile sadece 4070 ti superi olan sistem almakla kalmazsın kaliteli parçaları olan bir sistem alırsın. Tavsiyem attığın ekran görüntülerindeki Palit ve Inno3d gibi diğer markalara kıyasla kötü olan markalardan uzak dur senin paranın karşılığı bu markalar değil çünkü. Ayrıca 4070 superli sistemler asla ve asla 50 bin bandına çıkmamalı. Ben de benzer bir sistem almak için bekliyorum birkaç aydır. En son PC Hocasının son videosunun altında biri sormuştu 4070ti super ve ryzen 7800x3d bir sistem gelmez mi diye, ona bir siteyle görüştüm stokta sıkıntı çıktı 45-50k bandında olacak şekilde anlaşmaya çalışıyordum kasım ayını bekleyin minvalinde cevap yazmıştı. Bence biraz bekle ve markalı hazır sistemlerden ziyade youtube kanallarının indirimli sistemlerini kovala.

Zaten henüz beklemedeyim yaklaşık 1 aydır araştırıyorum hangi parçaların iyi olması gerektiğine de hakimim artık. Ekran kartları 3 fanlı olunca markanın çok önemi olmuyormuş çünkü marka farkı soğutma kısmında etkiliymiş. İlk başta ben de senin gibi önyargılıydım ve sadece asus sistem dizmeyi düşünüyordum sonrasında pahalıya mal olduğunu söylediler ve iptal ettirdim.

Kasım ayından açıkçası çok indirim beklentim yok fakat bekleyelim bakalım.

Şuan da 4070ti super mi 7900xt mi alsam diye araştırma yapıyorum da muhtemelen yazılım muhabbeti yüzünden 4070ti super alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,825
Üyeler
161,505
Son üye
kad0
Top Bottom