Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 61 tuşlu rgb mekanik klavye (ingilizce) 460 TL!!!

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
aynen sen normalsin ben sıkıntılıyım devam edin böyle haksız olunca efelenmeye
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah sana akıl ailene sabır versin
Evet kardeşim sen sıkıntılısın sana cevap veren 3 kişi normal

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
saygılı konuşmayı öğrenememiş bir çocuksun öncelikle asıl senin kafan çalışmıyor, 1 gram altın dediğin bir maden ve çıkarması falan zor, ayrıca git kendin bak bakalım kafası çalışmayan kardeşim araştır bakalım var mıymış yok muymuş, bunun benzerini 300 TL ye de gördüm sen mesaj kasmayı bırakıp git

max faruk

dedi 13 yaşındaki futbol fanatiği, devam edin dolardan enflasyondan banane demeye
Bu millet 300'e %60 mekanik klavyeyi en son Ecevit zamanında gördü ne anlatıyon

Arda_07

80+ Bronze

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

lyrianswx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Poyraz Bulut

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
senin attığında da var aynı ücret, yurtdışından geliyor ne bekliyorsun
Hocam ne anlatıyon 300'e gördüm dedin attığın klavye konudakinden pahalıya geliyor switch az diye ucuz demen saçma geldi ona max dedim ki haklıyım yani ne alaka bi ara mf product markası hepsiburada üzerinden 60 liraya mekanik klavye satmıştı nasıl bu kadar ucuz vs diyerek araştırdık bir toptancı sitesinden 1000 ve üzeri ürün alınırsa tanesinin 1 dolara geldiğini öğrendik senin mantığınla bu klavyelerin 50 cente gelmesi lazım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Uygunsuz davranış
senin attığında da var aynı ücret, yurtdışından geliyor ne bekliyorsun
kardeşim bunun masrafı bundan azsa git ürettir 250 liraya sat kaliteli ürün sun tüm piyasa senin üzerinden döner türkiyeye klavye satarsın yapabiliyorsan yap yapamıyorsan konuşma. senin attığın ütün her şey dahil 430tl'ye geliyor bayağı fiyatlar aynıymış ne kadar yaramaz bir çocuksun ailene söyle fazla kullanmak beyin gelişimine zarar veriyor diye

Arda_07

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
kardeşim bunun masrafı bundan azsa git ürettir 250 liraya sat kaliteli ürün sun tüm piyasa senin üzerinden döner türkiyeye klavye satarsın yapabiliyorsan yap yapamıyorsan konuşma. senin attığın ütün her şey dahil 430tl'ye geliyor bayağı fiyatlar aynıymış ne kadar yaramaz bir çocuksun ailene söyle fazla kullanmak beyin gelişimine zarar veriyor diye
sen o dediklerini ailene anlat ben aptalım diye bana beyin nakli yaptırtın diye 13 yaşında bir hayatsızsın gece gündüz forumda görüyorum seni bu bütçede alternatifi olduğunu söyledim ben sadece tabi anlamana yetmedi

konudakinden pahalıya geliyor
daha pahalıya gelmiyor ama haklısın konuyu kilitlersen sevinirim daha fazla uzamasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,244
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom