❌İndirim Bitti! 61 tuşlu rgb mekanik klavye (ingilizce) 460 TL!!!

Dostum değerden kastın nedir altın değil ki bu gidip hemen satabilesin kendin söylüyorsun c basmiyordu diye. Yani dikkat et diyorum sadece muadili çok fazla ben mesela Xpg Chery aldım.
Basıyor artık,değerden kastım üretimi durdu ya zaten güzel bir model klavye,gitgide insanlar bozdukça vs sayısı iyice azalırsa değerlenir çok az bulunduğu için daha pahalı olur.

çünkü 40 tane daha az switch var, fiyat gayet normal
Yav kardeşim kafan çalışıyor mu senin o zaman 1 gram altına neden 1k tl veriyon afedersin de akılsız mısın? Bir şeyin fiyatı muadillerinin fiyatına göre biçilir bana bunun muadili ve bu fiyatta olan bir ürün gôstersene. Yorum kasmaya başka.konulara git.

Bu fiyata daha iyisi bulunamaz

Yav kardeşim kafan çalışıyor mu senin o zaman 1 gram altına neden 1k TL veriyon afedersin de akılsız mısın? Bir şeyin fiyatı muadillerinin fiyatına göre biçilir bana bunun muadili ve bu fiyatta olan bir ürün gôstersene. Yorum kasmaya başka.konulara git.
saygılı konuşmayı öğrenememiş bir çocuksun öncelikle asıl senin kafan çalışmıyor, 1 gram altın dediğin bir maden ve çıkarması falan zor, ayrıca git kendin bak bakalım kafası çalışmayan kardeşim araştır bakalım var mıymış yok muymuş, bunun benzerini 300 tl ye de gördüm sen mesaj kasmayı bırakıp git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max faruk

Sen gülücük atmaya devam et arkadaş cevabını vermiş 😂
dedi 13 yaşındaki futbol fanatiği, devam edin dolardan enflasyondan banane demeye

Uygunsuz davranış
saygılı konuşmayı öğrenememiş bir çocuksun öncelikle asıl senin kafan çalışmıyor, 1 gram altın dediğin bir maden ve çıkarması falan zor, ayrıca git kendin bak bakalım kafası çalışmayan kardeşim araştır bakalım var mıymış yok muymuş, bunun benzerini 300 TL ye de gördüm sen mesaj kasmayı bırakıp git

max faruk

dedi 13 yaşındaki futbol fanatiği, devam edin dolardan enflasyondan banane demeye
Olum sen harbi sıkıntılısın 15 yaşındaki veletsin fotomdan yaşımı nasıl çıkardın
Allah akıl versin

Olum sen harbi sıkıntılısın 15 yaşındaki veletsin fotomdan yaşımı nasıl çıkardın
Allah akıl versin
aynen sen normalsin ben sıkıntılıyım devam edin böyle haksız olunca efelenmeye

allah sana akıl ailene sabır versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye