Romalu lakaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 768
İhtiyacım yok ucuz diye turbox pcde alalım o zamanfiyat ucuzsa al?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
61 tuşlu bir klavye, gayet iyi bir fiyat ne fazla ne az
İhtiyacım yok ucuz diye turbox pcde alalım o zamanfiyat ucuzsa al?
61 tuşlu bir klavye, gayet iyi bir fiyat ne fazla ne az
Basıyor artık,değerden kastım üretimi durdu ya zaten güzel bir model klavye,gitgide insanlar bozdukça vs sayısı iyice azalırsa değerlenir çok az bulunduğu için daha pahalı olur.Dostum değerden kastın nedir altın değil ki bu gidip hemen satabilesin kendin söylüyorsun c basmiyordu diye. Yani dikkat et diyorum sadece muadili çok fazla ben mesela Xpg Chery aldım.
61 tuşlu bir klavye, neresi çok ucuz bunun adamlar max 15 dolara mal ediyorlar, ayrıca turbox ucuz değilİhtiyacım yok ucuz diye turbox pcde alalım o zaman
Kanka banane dolar fiyatından 400 tl ye red switch klavye gayet ucuz61 tuşlu bir klavye, neresi çok ucuz bunun adamlar max 15 dolara mal ediyorlar, ayrıca turbox ucuz değil
çünkü 40 tane daha az switch var, fiyat gayet normalKanka banane dolar fiyatından 400 TL ye red switch klavye gayet ucuz
Yav kardeşim kafan çalışıyor mu senin o zaman 1 gram altına neden 1k tl veriyon afedersin de akılsız mısın? Bir şeyin fiyatı muadillerinin fiyatına göre biçilir bana bunun muadili ve bu fiyatta olan bir ürün gôstersene. Yorum kasmaya başka.konulara git.çünkü 40 tane daha az switch var, fiyat gayet normal
Sen gülücük atmaya devam et arkadaş cevabını vermişçünkü 40 tane daha az switch var, fiyat gayet normal
Max...çünkü 40 tane daha az switch var, fiyat gayet normal
saygılı konuşmayı öğrenememiş bir çocuksun öncelikle asıl senin kafan çalışmıyor, 1 gram altın dediğin bir maden ve çıkarması falan zor, ayrıca git kendin bak bakalım kafası çalışmayan kardeşim araştır bakalım var mıymış yok muymuş, bunun benzerini 300 tl ye de gördüm sen mesaj kasmayı bırakıp gitYav kardeşim kafan çalışıyor mu senin o zaman 1 gram altına neden 1k TL veriyon afedersin de akılsız mısın? Bir şeyin fiyatı muadillerinin fiyatına göre biçilir bana bunun muadili ve bu fiyatta olan bir ürün gôstersene. Yorum kasmaya başka.konulara git.
max farukMax...
dedi 13 yaşındaki futbol fanatiği, devam edin dolardan enflasyondan banane demeyeSen gülücük atmaya devam et arkadaş cevabını vermiş![]()
Olum sen harbi sıkıntılısın 15 yaşındaki veletsin fotomdan yaşımı nasıl çıkardınsaygılı konuşmayı öğrenememiş bir çocuksun öncelikle asıl senin kafan çalışmıyor, 1 gram altın dediğin bir maden ve çıkarması falan zor, ayrıca git kendin bak bakalım kafası çalışmayan kardeşim araştır bakalım var mıymış yok muymuş, bunun benzerini 300 TL ye de gördüm sen mesaj kasmayı bırakıp git
max faruk
dedi 13 yaşındaki futbol fanatiği, devam edin dolardan enflasyondan banane demeye
aynen sen normalsin ben sıkıntılıyım devam edin böyle haksız olunca efelenmeyeOlum sen harbi sıkıntılısın 15 yaşındaki veletsin fotomdan yaşımı nasıl çıkardın
Allah akıl versin