❌İndirim Bitti! 610 TL Asus rog gladius 2 wireless

Mouseu hepsiburada premium kullanarak almıştım aynı gün teslimatları varmış geldi valla 1 saat önce falan :D 12 de sipariş verdim. Hem kablolu hem dongle hem de kablolu olarak kullanmam mümkün, switchleri de değişebiliyor. Güzel ben beğendim

Mouseu hepsiburada premium kullanarak almıştım aynı gün teslimatları varmış geldi valla 1 saat önce falan :D 12 de sipariş verdim. Hem kablolu hem dongle hem de kablolu olarak kullanmam mümkün, switchleri de değişebiliyor. Güzel ben beğendim
Aynı gün teslimat ilk defa duydum 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam

Mouse cok güzel programı deli eder adamı .Ağır olduğunu düşünmüyorum kabloludan kablosuza geçince kuş gibi hafif oluyor :)

Düzeltme:Pardon arkadaşlar bendeki pugio 2 miş

Mouse cok güzel programı deli eder adamı .Ağır olduğunu düşünmüyorum kabloludan kablosuza geçince kuş gibi hafif oluyor :)

Düzeltme:pardon arkadaşlar bendeki pugio 2 miş
Pugio 2 aldım beğenmedim iade wttim iade sebebi yan tuş calismamasiydi beğenmediğim nokta mousu'un arka tarafı avuç içine gelen yer çok yukarıda idi beni çok rahatsız etti

bunun 1. nesili ve 2.nesili tam 6 ay sonra bozuluyor.Kronik sıkıntısı var.Garantiye gönderdim yenisini verdiler o da tam 6 ay sonra bozuldu.Rog gladiuslardan uzak durun derim

Pugio 2 aldım beğenmedim iade wttim iade sebebi yan tuş calismamasiydi beğenmediğim nokta mousu'un arka tarafı avuç içine gelen yer çok yukarıda idi beni çok rahatsız etti
1 yıl olmuştur herhalde alalı şuan başka mouse kullanamıyorum.Ama programı yüzünden atıcam yakında

Geri