Roothgamer dün AURORA'nın CEO su ile bir konuşma yaptı takım dağılacak gibi, yıllardır maçları izlerim zaten az çok maçları izleyen birisi benim yorumuma katılacaktır. Abi her maç hiç şaşmaz en az 1 oyuncu o gün formunda olmuyor Bu genelde Xantares veya Wicadia oluyor MAJ3R IGL eyw da çoğu zaman çok mantıksız oynuyor misal nukede 5-3 kalmışken side tutmak yerine mp9 ile adamların üzerine rushlumak gibi. Şimdi dönüp birisi bana diyecek ki çok iyisen sen e sporcu olsaydın falan, Yıllardır evi geçindiriyorum 14 yaşımdan beri eve ben bakıyorum cs2 yi geçtim sadece cs 1.6 da 15k dan fazla cs saatim var 2010 gibi falan başlamıştım ve evimde pcde yoktu o yüzden saatim az , ailevi ve maddi sebeplerden fırsatım olmadı destek olsalardı zamanında , Şuan ciddi anlamda kendimi Tier 1 Tier2 takımda olacağımı düşünüyorum. Soulfly sürekli aceleci davranıyor ,Xanti takımın mentali düşürüyor ve çok ezbere oynuyor ,Woxic bazen iyi bazen kötü Faze Brook gibi kestiremiyorsun ,Wicadia oynadımı Xantiyi aratmıyor ama mental olarak düştümü tüm takımı etkiliyorr, kısacası oyuncularımız çoğu zaman stabil performans veremiyorlar bu çoğu takımda genelde 1 oyuncuyken bizde genelde en az 2b oyuncu oluyor, Ve çok çabuk mental olarak çöküşe geçiyorlar