Neler Yeni

617Tl ye k552 aldım h.o. mu g.o

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Zaten klavye bakıyodum bütçem 400 civarıydı indirimi görünce zorla ucu ucuna aldım ama yorumları bazı görünce aklımda soru işaretleri oluştu kalitesiyle ilgili iptal edip alabileceğim modeller var mı bir iki model önermişlerdi onun yerine ama hiçbiri stokta yok bu hafta içinde almam lazım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H.o / G.o. yokmu veya iade edip 617tl ye daha iyi bir model önerisi olan

panizher

80+ Silver
H.o güzel

Hanaz

80+ Gold
H.o / G.o. yokmu veya iade edip 617tl ye daha iyi bir model önerisi olan
H.o kulaklık eksiğim olmasa bende büyük logitech klavyeye veda edicem namussuz hala çalısıyor 1 tuşu bile eksik değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

H.o kulaklık eksiğim olmasa bende büyük logitech klavyeye veda edicem namussuz hala çalısıyor 1 tuşu bile eksik değil
Benden büyük *

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Zaten klavye bakıyodum bütçem 400 civarıydı indirimi görünce zorla ucu ucuna aldım ama yorumları bazı görünce aklımda soru işaretleri oluştu kalitesiyle ilgili iptal edip alabileceğim modeller var mı bir iki model önermişlerdi onun yerine ama hiçbiri stokta yok bu hafta içinde almam lazım
HO

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kaliteli değil zaten 600'e ne kalitesi bekliyosunki şuan fiyatına göre en iyi klavye

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gün teslim edildi klavyem baya hızlı geldi dün kargoya verildi bu gün elimdeydi.
İlk elime aldığımda hissiyatı ağırlığı beklediğimden daha kaliteli hissettiriyor. İlk defa mekanik klavye tecrübe ediyorum hissiyatı baya iyi geldi sadece baya yay sesi var ama benim için sorun olmaz
ikinci yaptığım işe yanında gelen yedek Black Brown blue switchleri denemek için hepsini yan yana çok fazla kullanmıcam bir sıraya taktım klavyem red switch ama blue switchin sesine hissiyatına bayıldım ama evdekilerin bu sesi pek hoş karşılayacağını sanmıyorum. Brown ile red arasında bir fark hissedersin Black ise daha sertti. Daha bilgisayara takıp kullanamadım belki bişeyler daha yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,259
Son üye
rahmandogan
Top Bottom