Neler Yeni

620 Mhs Mining Geliri

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan Karamazak
Herkese iyi forumlar. 3 adet rx 580 ile mining yapmak istiyorum. 1 ayda ne kadar ETH kazabilirim diye hesaplamak istedim ve
bu videoyu izledim. 620 Mhs ile 1 ayda yaklaşık 1.2 eth kazdı fakat https://2cryptocalc.com/tr/eth-mining-calculator?hashrate=620 aynı MHS hızı ile 1 ayda yaklaşık 0.26 ETH kazanılabileceği hesaplanıyor. Site ve Youtube videosu neden farklı, hangisini baz almalıyım? Yardımcı olursanız sevirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
3 adet 580 8GB ile 150mhs civarı kazım yaparsınız. Şu anki eth kuruna göre elektrik masrafını çıkardığınızda size 1.95$ bırakır.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Herkese iyi forumlar. 3 adet rx 580 ile mining yapmak istiyorum. 1 ayda ne kadar ETH kazabilirim diye hesaplamak istedim ve
bu videoyu izledim. 620 Mhs ile 1 ayda yaklaşık 1.2 eth kazdı fakat https://2cryptocalc.com/tr/eth-mining-calculator?hashrate=620 aynı MHS hızı ile 1 ayda yaklaşık 0.26 ETH kazanılabileceği hesaplanıyor. Site ve Youtube videosu neden farklı, hangisini baz almalıyım? Yardımcı olursanız sevirim.
Sitedeki doğru değer çünkü kazım zorluğu artıyor kazandığın Eth`de azalıyor böylece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan Karamazak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar anlatmak istediğim şey videoda 620 MHS ile 1 ETH kazılıyorken sitede 620 MHS ile 0.26 ETH kazanıldığı hesaplanıyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arkadaşlar anlatmak istediğim şey videoda 620 MHS ile 1 ETH kazılıyorken sitede 620 MHS ile 0.26 ETH kazanıldığı hesaplanıyor
Cevabı yazdım zaten, anlamadığın kısım nedir?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Video güncel mı? Hep aynı değerler çerçevesinde kazım yapmıyor bir bakmışsın 5 kazanırsın bir bakarsin 2 kazanırsın günlük bile fark ediyor yeri geliyor. Neyin kıyaslaması bu dolar aynı mi? her şey değişiyor bırak kazançlar değişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan Karamazak
Video güncel mı? Hep aynı değerler çerçevesinde kazım yapmıyor bir bakmışsın 5 kazanırsın bir bakarsin 2 kazanırsın günlük bile fark ediyor yeri geliyor. Neyin kıyaslaması bu dolar aynı mi? her şey değişiyor bırak kazançlar değişsin.
Hocam fiyat söylemiyorum, ETH adeti olarak konuşuyorum.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kazım zorluğu nerden çıktı hocam, videodaki de 620 mhs sitedeki de 620 mhs.
O zaman eth değeri bile farklı idi... O zamana göre 6 kazanan şimdi de 6 kazanması sence normal mi? O zaman 100.000₺ kazanan o zaman şimdi 200.000₺ kazanacak öylemi :) ek olarak kazım kazancı değişiyor çünkü çıkan maden zorluk düzeyi değişiyor. BTC misal 2018 yılında evde kazabilirken şimdi herkes ETH konuşuyor BTC kazacak makine var mı evde ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fiyat söylemiyorum, ETH adeti olarak konuşuyorum.
Gereken cevabı verdim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kazım zorluğu nerden çıktı hocam, videodaki de 620 mhs sitedeki de 620 mhs.
Biladerim sana cevabı söylüyorum bi fikrin yok o nerden çıktı bu nerden çıktı diye bizi sorguluyorsun. Adamlar sistemi böyle kurmuş, nerden çıktığını da ETH`nin kurucusuna sor, söylesin sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan Karamazak
O zaman eth değeri bile farklı idi... O zamana göre 6 kazanan şimdi de 6 kazanması sence normal mi? O zaman 100.000₺ kazanan o zaman şimdi 200.000₺ kazanacak öylemi :) ek olarak kazım kazancı değişiyor çünkü çıkan maden zorluk düzeyi değişiyor. BTC misal 2018 yılında evde kazabilirken şimdi herkes ETH konuşuyor BTC kazacak makine var mı evde ;)

Gereken cevabı verdim.
Şimdi anladım, kazım zorluğunun arttığını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler. 90 Mhs ile kazabileceğim coin öneriniz var mı ?

Biladerim sana cevabı söylüyorum bi fikrin yok o nerden çıktı bu nerden çıktı diye bizi sorguluyorsun. Adamlar sistemi böyle kurmuş, nerden çıktığını da ETH`nin kurucusuna sor, söylesin sana.
Bilgi almak amacıyla yazıyorum bu yüzden sorguluyorum zaten. Sorgulamadan nasıl bilgiye ulaşabilirim ? Agresif dil kullanımından raporladım sizi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,877
Üyeler
168,863
Son üye
Poftuq
Top Bottom