Ekran kartı nvıdıa istiyorumDa sistem2 öneririm. Ama kasayı spec delta yapın.
Güc kaynagı iyi mi ?Alıntıyı görüntüle
Dark Aquarius 5an alabilirsiniz ama SSD kronik sorunlu SSD cikarip ayri bir yerden Kingston a400 alin
Güç kaynağı aigo firmasına ait. İyi firmadır. Zamanında Mclaren f1'e sponsor olmuştur.Ekran kartı nvıdıa istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güc kaynagı iyi mi ?
Nvıdıa ekran kartlı sistem istiyorumR5 3600;
![]()
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (65w Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (65w arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gigabyte B450m s2h;
XPG D41 8gb 3000mhz RAM (2 tane);
Adata Spectrix 512gb M2 SSD RGB;
Dark Guardian;
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Aerocool Cylon 600w 80+ PSU;
![]()
Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-CYLNP580BR) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Shappire RX 5600 XT Pulse;
![]()
Sapphire Radeon RX5600 XT PULSE 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (11296-01-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bütçeni 500TL daha arttırabilirsen RX 5700 sistem toplayabilirim, 500TL daha verebilir misin?
Neden? Zaten RTX2060 gücünde bu ekran kartı, lütfen fanboyluk yapmayalımNvıdıa ekran kartlı sistem istiyorum
Nvidianın çok farkları var amd den daha kaliteli ve üstün bir firma, şahsen ben 5600xt mi 2060 mı desen hatta 1660 super mi 5600xt mi desen yine 1660 super derim amd nin şuan sorunu yoktur yarın mavi ekran verir, onu düzeltirler driver güncellersin fps düşer kart ısınır fln gerekirse 10 15 fps az alırım kafam rahat olur kartım stabil ve güncel olur.Neden? Zaten RTX2060 gücünde bu ekran kartı, lütfen fanboyluk yapmayalım
Intel ve Nvidia fanboylarından sıkıldım vallahi, hemde nereden biliyorsun çok daha üstün olduğunu? Araştırdın mı hiç en çok kim satmış? İşlemcide de ekran kartında da AMD daha çok satmışNvidianın çok farkları var amd den daha kaliteli ve üstün bir firma, şahsen ben 5600xt mi 2060 mı desen hatta 1660 super mi 5600xt mi desen yine 1660 super derim amd nin şuan sorunu yoktur yarın mavi ekran verir, onu düzeltirler driver güncellersin fps düşer kart ısınır fln gerekirse 10 15 fps az alırım kafam rahat olur kartım stabil ve güncel olur.
ne? Gerçekten savunman daha mı çok satmiş olması ?Intel ve Nvidia fanboylarından sıkıldım vallahi, hemde nereden biliyorsun çok daha üstün olduğunu? Araştırdın mı hiç en çok kim satmış? İşlemcide de ekran kartında da AMD daha çok satmış
AMD = az paraya RTX gibi özellikler sunmaması fakat driver sorunu olmasına rağmen saf güç olarak 1000-1500TL daha az paraya aynı güçte olması,ne? Gerçekten savunman daha mı çok satmiş olması ?
Zaten amd işlemcileri herkese önerip intel alınmaz diyorum kullandığım işlemcide 1600 af
Nvidianın farkları:
Kartlarının hiçbirinde ısınma sorunu olmaması
Düşük TDP değerleri
Daha Güncel kartlar
Daha uzun destek
Kartların driverlarının sorunsuz olması, stabil çalışması
Dünyanın en iyi ekran kartının üreticisi olması,
Sanırım yeterli olacaktır. AMD= FİYAT/PERFORMANS NVİDİA=''KALİTE''/PERFORMANS