62500 TL ye bu Sistem değer mi?

Reaksiyon skoru
10

Nasıl Arkadaşlar değişmesi gereken bir parça var mı veya daha ucuzlayabilcek aynı fiyatta değiştirebileceğim?
(normalde 60k yı bile aşamazdım lütfen daha pahalı parçalar söylemeyin)

bu kasaya bu ekran kartı sığmaz 305mm desteği var max

Nasıl Arkadaşlar değişmesi gereken bir parça var mı veya daha ucuzlayabilcek aynı fiyatta değiştirebileceğim?
(normalde 60k yı bile aşamazdım lütfen daha pahalı parçalar söylemeyin)
pahalı

özelleştir kafana göre al geç toplama ile ugraşma

taksit imkanı yok ve içinde ryzen 9700x koymuşlar benim sistemim daha güzel değil mi?
senin sisteminden daha iyi sende 9700x koymussun

2. olarak o kasaya o ekran kartı sıgmıyor aynı kasanın isminde kyber olanına bakmanız lazım

3 hazır sistme oldugu için toplamayla kablolama ile ugraşmayacaksın

2. olarak o kasaya o ekran kartı sıgmıyor aynı kasanın isminde kyber olanına bakmanız lazım
şimdi farkettim 9700x koyduğumu 7800x3d koydum sanıyorum bende saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hazır sistme oldugu için toplamayla kablolama ile ugraşmayacaksın
doğrusunuz aslında diğer arkadaşlarda hep bu kasayı önerdi biraz dişimi sıkıp peşin fiyatına bunu almak en mantıklısı gibi gözüküyor b

zaten daha ucuza geliyormuş her türlü 7800x3d yaptığımda bile saolun hocam attığınız için biraz indirim yakalayıp almaya çalışcam bunu

şimdi farkettim 9700x koyduğumu 7800x3d koydum sanıyorum bende saolun

doğrusunuz aslında diğer arkadaşlarda hep bu kasayı önerdi biraz dişimi sıkıp peşin fiyatına bunu almak en mantıklısı gibi gözüküyor b

zaten daha ucuza geliyormuş her türlü 7800x3d yaptığımda bile saolun hocam attığınız için biraz indirim yakalayıp almaya çalışcam bunu
bu sistemde

işlemciyi 7800x3d yaptınızmı devam

ssd yi değiştirmesem olur mu yinede biraz fazla artıyor fiyatı gibime geldi
ssd iyimiş sonra baktım işlemciyi degiştirebilri 7800x3d yapabilrisiniz bence gerek bile yok ama isteniyorsa yapabilir fiyat 61.999 oluyor 2k fark hiç verme 9700x de güzel oyun işlemcisi

ssd iyimiş sonra baktım işlemciyi degiştirebilri 7800x3d yapabilrisiniz bence gerek bile yok ama isteniyorsa yapabilir fiyat 61.999 oluyor 2k fark hiç verme 9700x de güzel oyun işlemcisi
bir test videosundan sonra karar vericem saolun attığınız sistem için bugün veya yarın alırım büyük ihtimalle yks yi beklemem gibi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri