Sözleri ben yazmadım dostum ileride tabii ki daha kaliteli işler yapacağımbak kanka yeteneğin ve hevesin yok değil ama şu sözlere biraz daha düşünsen new school tarzından çıksan da biraz tr rap için kaliteli işlerde görsek be
inşallahSözleri ben yazmadım dostum ileride tabii ki daha kaliteli işler yapacağım
Capcut'dan yapılmış bomboş bir video olmuş emeğe saygısızlık etmek istemem ama bu şarkı türlerini gram sevmem zaten. Bunları özetleyecek çok kısa bir sözüm var.Sözleri çok saçma, çoğu yeni nesil rap şarkılarındaki gibi.
Sözlerin de yeşille yazılması bi tık kötü durmuş bence, daha farklı bir şekilde olabilirmiş.
Çok teşekkürler dostum <3Herkes klip hakkında yorum yapmış, biraz da şarkı hakkında yorum yapayım.
Flow arada sırıtıyor, kafiyeler uymayabiliyor. Bu tarz durumlarda ağızda son harfler okunmayarak ya da kaydırarak sırıtması engellenebilir.
Şarkı genel olarak aynı tonda ilerliyor, beatin tonu ile senin tonun çok uyumsuz.
Şarkıda boşluklar insanı sıkıyor, sürekli doldurmam lazım kelimelerle
Şarkı başında ey yerine nakaratın kısık sesi gelebilir. Biraz rap dışı ya da abartı autotune nakarat tercih edilebilir.
Mix ve mastering güzel olmuş, kim yaptıysa eline sağlık.
Genel olarak amatör bir çalışma için güzel başlangıç. Hatalardan öğrenerek gelişiyor insan