Neler Yeni

Öneri 630 TL mekanik klavye önerisi (siparişi verdim sonunda)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam bilek desteği benim için önemli değil. Ben Cherry MX'ten başka switch'e güvenemedim heralde Hp Omen olanı alacağım.
benim para geldi de amazondan alıyorum o zaman hp omeni
asus tuf kalih switch galiba

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Hepsiburada üstünde stok bulunuyor, sitesinde yok ama aynı satıcı.
Param geldiği gibi alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer monster stoğu bulamazsam gk500 alacağım, eğer vigor sesliyse almayacağım.
Hepsibura dada stok var diyorsun nerede hani

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayır hocam ürün kodunu aratın Cherry Brown
6YW75AA ürün kodu.
https://www.amazon.com.tr/HP-Encode...ocphy=9056729&hvtargid=pla-980480496379&psc=1 amazonda 580 tlymiş hem de kahverengi switch

Hepsibura dada stok var diyorsun nerede hani
o gün sabahında vardı bitti

Hocam bilek desteği benim için önemli değil. Ben Cherry MX'ten başka switch'e güvenemedim heralde Hp Omen olanı alacağım.
https://www.amazon.com.tr/HP-Encode...ocphy=9056729&hvtargid=pla-980480496379&psc=1 cherry mx kahverengi switch bu hocam.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
benim para geldi de amazondan alıyorum o zaman hp omeni
asus tuf kalih switch galiba
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Bir ara forumda Kalih switchleri Razer kendi klavyelerinde kullanıyor diye duymuştum ama yine de gönlüm Cherry MX switch'ten yana.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
red 20 tl daha pahalı , kahverengi daha iyi diye biliyorum ama.

Hayırlı olsun hocam şimdiden. Bir ara forumda Kalih switchleri Razer kendi klavyelerinde kullanıyor diye duymuştum ama yine de gönlüm Cherry MX switch'ten yana.
hocam sen red mi kahverengi mi alacaksın?

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kahverengi alacağım hocam.
haklısın ya valla itopya ile uğraşılmaz , ben kahverengi switch modelini sipariş ettim :') amazonda 580 tlden kahverengi switch , numpadli türkçe dil dizimli klavye miss
gelince incelemesi patlar :D

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
haklısın ya valla itopya ile uğraşılmaz , ben kahverengi switch modelini sipariş ettim :') amazonda 580 tlden kahverengi switch , numpadli türkçe dil dizimli klavye miss
gelince incelemesi patlar :D
Ben alsam bu kadar sevinirdim hocam :D Ehliyete geç yazıldık ceremesini şimdi çekiyorum. Tüm parayı oraya verdim ama 1 Nisan doğum günüm o zamana abim tarafından bu klavyenin hediye gelme ihtimali çok yüksek.
Edit: Ben alana kadar incelemesi gelirse tadından yenmez.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben alsam bu kadar sevinirdim hocam :D Ehliyete geç yazıldık ceremesini şimdi çekiyorum. Tüm parayı oraya verdim ama 1 Nisan doğum günüm o zamana abim tarafından bu klavyenin hediye gelme ihtimali çok yüksek.
Edit: Ben alana kadar incelemesi gelirse tadından yenmez.
Hocam valla ben de ehliyete yazıldım ama paranın yarısı peşin ödendiği için kafam rahat 🙃
İncelemeyi hızlıca bitirip atmaya çalışırım

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Hocam valla ben de ehliyete yazıldım ama paranın yarısı peşin ödendiği için kafam rahat 🙃
İncelemeyi hızlıca bitirip atmaya çalışırım
Millet 20 yaşında altında arabayla şehir şehir geziyor. Ben derslerden arta kalan zamanda geceleri 1-2 saat oyun oynamaya çalışıyorum :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Millet 20 yaşında altında arabayla şehir şehir geziyor. Ben derslerden arta kalan zamanda geceleri 1-2 saat oyun oynamaya çalışıyorum :D
Çok da farklı değiliz hocam, istanbulda üni kazanmışım; istanbula en yakın olduğum şehir urfa falandı. Pek gezme fırsatım olmadı maalesef benim de :( daha kazandığım ile gitmedim sen düşün

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Çok da farklı değiliz hocam, istanbulda üni kazanmışım; istanbula en yakın olduğum şehir urfa falandı. Pek gezme fırsatım olmadı maalesef benim de :( daha kazandığım ile gitmedim sen düşün
1 senemiz çöp oldu hocam :')

Top Bottom