Neler Yeni

Öneri 630 TL mekanik klavye önerisi (siparişi verdim sonunda)

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
İstanbul tıp fakültesi hocam.
Benim de aklıma o hp klavye ,aoc ve itopyadaki yattı. İtopyadaki indirime girse kesinlikle alırım ama aoc fena değil.
Tam karar veremedim, hp iyi de bütçemi aşıyor.
Bangodddan muazzam bir kahverengi switch klavye almıştım. Stokları bittiği için ücret iadesi istedim.
O iade ettiğiniz klavyeyi ben de sipariş edecektim, son anda vazgeçmiştim. Monster'ın bilek desteği de iyi değildi, HP iyi gözüküyor ama atılan MSI Vıgor GK50'yi görünce arada kaldım. MSI orda Kailh Low Profile Switch kullanmış. Acaba bu switchler, Cherry MX'le karşılaştırıldığında ne gibi farklar var merak etmedim değil.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O iade ettiğiniz klavyeyi ben de sipariş edecektim, son anda vazgeçmiştim. Monster'ın bilek desteği de iyi değildi, HP iyi gözüküyor ama atılan MSI Vıgor GK50'yi görünce arada kaldım. MSI orda Kailh Low Profile Switch kullanmış. Acaba bu switchler, Cherry MX'le karşılaştırıldığında ne gibi farklar var merak etmedim değil.
MSİ sesli dediler hocam
Siz hangi üniversitedeydiniz?
MSI vigor bir ara 400 TL'ye düşmüştü ama sesli olması baya sorun yaratır bana.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
MSİ sesli dediler hocam
Siz hangi üniversitedeydiniz?
MSI vigor bir ara 400 TL'ye düşmüştü ama sesli olması baya sorun yaratır bana.
Gazi Üniversitesi Tıp hocam ben de. Sesli olsun sağlam olsun hocam benim tek ölçütüm artık sağlam olması. Çünkü gerçekten ödev yaparken bazı tuşlara çok fazla basıyorum, takılma yaşayınca sinir olup kendi kendime dikkatimi dağıtıyorum. 1-2 saat oyun oynayacak vaktimiz oluyor onda da klavye takıla takıla oynayınca yine sinir oluyorum, zevk alacağım yere strese giriyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gazi Üniversitesi Tıp hocam ben de. Sesli olsun sağlam olsun hocam benim tek ölçütüm artık sağlam olması. Çünkü gerçekten ödev yaparken bazı tuşlara çok fazla basıyorum, takılma yaşayınca sinir olup kendi kendime dikkatimi dağıtıyorum. 1-2 saat oyun oynayacak vaktimiz oluyor onda da klavye takıla takıla oynayınca yine sinir oluyorum, zevk alacağım yere strese giriyordum.
İncelemesini izledim hoşuma bile gitti diyebilirim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Memnun oldum dostum. Valla ses benim açımdan çok problem yaratıyor. Geceleri oynayan biriyim, bilgisayarım yatak odasına uzak olan odada da olsa gece 3 4 de şak şak sesler gelmesi problem yaratır bana
Ama sağlam olması gerçekten çok önemli, beni de çıldırtıyor. (Şimdi laptop klavyesiyleyim , incelemeye bakayım dönerim sana.)

Çok sesli hocam alamam bunu valla

Son düzenleme:

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Memnun oldum dostum. Valla ses benim açımdan çok problem yaratıyor. Geceleri oynayan biriyim, bilgisayarım yatak odasına uzak olan odada da olsa gece 3 4 de şak şak sesler gelmesi problem yaratır bana
Ama sağlam olması gerçekten çok önemli, beni de çıldırtıyor. (Şimdi laptop klavyesiyleyim , incelemeye bakayım dönerim sana.)

Çok sesli hocam alamam bunu valla
Bakalım hocam ben de kurun sabitlenmesini bekleyeceğim birkaç hafta. Sabitlenmeden bir ürün almak bana mantıklı gelmiyor çünkü dünden beri her şeye zam bindi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bakalım hocam ben de kurun sabitlenmesini bekleyeceğim birkaç hafta. Sabitlenmeden bir ürün almak bana mantıklı gelmiyor çünkü dünden beri her şeye zam bindi.
Şimdi 490 tl var, bi 100 tl daha ekleyip 600 civarına sağlam bir red switch model alacağım büyük ihtimalle.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Merhaba arkadaşlar, bangodd'dan klavye almıştım. Maalesef benle alay eder gibi davrandılar ve 10 günlük bekleyişin sonunda klavyenin üretiminin durduğunu söylediler.
Ben de iade istedim tahminimce 1 hafta içinde gelecek.
490 bütçem var .
Klavyeden istediklerim çok basit aslında
Sessiz olmalı(red veya brown)
Uzun vadede problem yaratmamalı
(Mümkünse) Türkçe dizilimle gelmeli
Rgb vs pek de umrumda değil.
(Mümkünse) bilek desteği olmalı

Medya tuşları makro falan zerre önemli değil benim için.
Öneriliniz için şimdiden teşekkürler.
Yurtdışı önermezseniz sevinirim, çok mağdur ettiler beni.
@TECHNO
Bütçemi aşamam en azından 2 3 haftaya kadar.
Ne diyorsunuz? 490 TL'ye red switch ve kaliteli bir klavye alabilir miyim?
K530 draconic efsane o fiyat bandında red switchli wireless

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Şimdi 490 TL var, bi 100 TL daha ekleyip 600 civarına sağlam bir red switch model alacağım büyük ihtimalle.
Hayırlı olsun hocam aldıktan sonra bir inceleme konusu gelirse çok sevinirim.

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
redragon k555 indrah kullanıyorum çok memnunum

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru