Neler Yeni

Öneri 630 TL mekanik klavye önerisi (siparişi verdim sonunda)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O zaman ben de şunu diyeyim ve susayım #Gaziliolmakacıdır :')))))
Ben de şunu diyeyim #itfliolmakayrıcalıktır :D
Fakültemizi dışarıda kötülemeyin diyorlar o yüzden susam :S ama gazinin siyasi yapılanması falan var demişlerdi, ben nefret ediyorum o tarz şeylerden o yüzden hiç düşünmedim orayı

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Ben de şunu diyeyim #itfliolmakayrıcalıktır :D
Fakültemizi dışarıda kötülemeyin diyorlar o yüzden susam :S ama gazinin siyasi yapılanması falan var demişlerdi, ben nefret ediyorum o tarz şeylerden o yüzden hiç düşünmedim orayı
Hocam tıp okuyan bir insanın o işlerde gözü olmaz bence. Bizim fakültemizde hiç bahsedildiği gibi siyasal olaylar yok, tam tersine farklı kültür ve tarz insanlarla dolu. Gitsek güzel okul da online'da deştiler bizi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam tıp okuyan bir insanın o işlerde gözü olmaz bence. Bizim fakültemizde hiç bahsedildiği gibi siyasal olaylar yok, tam tersine farklı kültür ve tarz insanlarla dolu. Gitsek güzel okul da online'da deştiler bizi.
E öyleyse süper, diğer bölümlerde bazı arkadaşlarım sorun yaşamıştı da , tıbbı bilemiyorum :D
Bizim yönetim bir tık kötü bir de online ve kopya bilmem ne diye sorular aşşşırı zor keşke yüzyüze olsaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse konuyu dağıtmayalım :D

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
E öyleyse süper, diğer bölümlerde bazı arkadaşlarım sorun yaşamıştı da , tıbbı bilemiyorum :D
Bizim yönetim bir tık kötü bir de online ve kopya bilmem ne diye sorular aşşşırı zor keşke yüzyüze olsaydı

10 komite+final+5i dersleri ve ödevleri+ tıp kurul ödevleri+ kopya çekmek imkansız=gazitıp. Bir online süreç ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. İstanbul'u sevmediğim için İstanbul'da bir okul hiç düşünmemiştim ama sizin okulunuzu çok severim hocam.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
10 komite+final+5i dersleri ve ödevleri+ tıp kurul ödevleri+ kopya çekmek imkansız=gazitıp. Bir online süreç ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. İstanbul'u sevmediğim için İstanbul'da bir okul hiç düşünmemiştim ama sizin okulunuzu çok severim hocam.
Ohaaaa 10 komite ne laaaaa????!??? Bizimkiler insaflıydı 7 tane komite vardı yine zorladı beni. İTF iyidir hocam, köklüdür sağlam kültürü var. Gazide okuyordu benim çok yakın bir ablam, komşum oluyor kendisi. 4.sınıfta sınıfta kaldı maalesef :( ve çok da çalışıyordu yani .
Gerek yok bence bu kadar kasmaya.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Ohaaaa 10 komite ne laaaaa????!??? Bizimkiler insaflıydı 7 tane komite vardı yine zorladı beni. İTF iyidir hocam, köklüdür sağlam kültürü var. Gazide okuyordu benim çok yakın bir ablam, komşum oluyor kendisi. 4.sınıfta sınıfta kaldı maalesef :( ve çok da çalışıyordu yani .
Gerek yok bence bu kadar kasmaya.
Hocalarımız bile söyledi yönetime ama nafile. Yönetim çok inatçı çıktı. Halimiz perişan hocam ne diyim.

Çok farklı yerlere gitti hocam konu :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocalarımız bile söyledi yönetime ama nafile. Yönetim çok inatçı çıktı. Halimiz perişan hocam ne diyim.

Çok farklı yerlere gitti hocam konu :D
Allah yardımcımız olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ata Yüksel
Zaten ben Encoder'ı seçerdim.

Hocam hepsinin fiyatı birbirine yakın hangisini önerirsiniz çok kararsız kaldım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam cherry switch kullanıyor galiba ama bilek desteği yok :(
Bunu da düşüneceğim
O paraya daha ucuzu yok :D Biled desteği de al mutfak sügeri, sonra bantla birbirine sonra klavyeye yapıştır xd

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O paraya daha ucuzu yok :D Biled desteği de al mutfak sügeri, sonra bantla birbirine sonra klavyeye yapıştır xd
Hocam siparişi verdim bilek desteği kolay iş, switchleri çok kaliteli.

Hocam hepsinin fiyatı birbirine yakın hangisini önerirsiniz çok kararsız kaldım.
Hocam rgb önemli değilse kalite arıyorsan encoderi al .

Hocam aoc kesinlikle alma, sorun yaşayan gördüm baya
Benim klavye gelince incelemesini yapacağım, aynı zamanda @Techno08 de gk50 aldı. O da klavyesi gelince inceleme yapacak. 1 haftaya ibşallah ikisinin de incelemesi bitmiş olur.

Son düzenleme:
Top Bottom