Neler Yeni

6300 TL'ye Frisby PSU'lu GTX 1650'li sistem

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Arkadaşım PC toplayacaktı. Fikir almak için Vatan'a gitmiş ve verdikleri liste bu şekilde. Bu fiyata zorlasan 2060'lı sistem topluyorsun. 1650'li sistem toplamış adam ya! Super bile değil. Sadece 1650. Monitör dahil 1660S'li sistem toplanacak paraya 1650'li ve Frisby PSU'lu sistem öneriyorlar. Bu çalışanlar bilmiyor mu bu PSU'ların C4 olduğunu da göz göre göre bilmeyen adama itelemeye çalışıyor? En çok bilinen teknoloji mağazası olduğu için fiyatların piyasanın biraz üstünde olmasını normal karşılıyordum ama yine de biraz kinim vardı Vatan'a karşı. Ama şu tablodan sonra hater oldum artık. Rezillik gerçekten.
FB_IMG_1599510391622.jpg

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Arkadaşım PC toplayacaktı. Fikir almak için Vatan'a gitmiş ve verdikleri liste bu şekilde. Bu fiyata zorlasan 2060'lı sistem topluyorsun. 1650'li sistem toplamış adam ya! Super bile değil. Sadece 1650. Monitör dahil 1660S'li sistem toplanacak paraya 1650'li ve Frisby PSU'lu sistem öneriyorlar. Bu çalışanlar bilmiyor mu bu PSU'ların C4 olduğunu da göz göre göre bilmeyen adama itelemeye çalışıyor? En çok bilinen teknoloji mağazası olduğu için fiyatların piyasanın biraz üstünde olmasını normal karşılıyordum ama yine de biraz kinim vardı Vatan'a karşı. Ama şu tablodan sonra hater oldum artık. Rezillik gerçekten.Alıntıyı görüntüle
Bu nasıl bir sistem cidden yazık olmuş.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Arkadaşım PC toplayacaktı. Fikir almak için Vatan'a gitmiş ve verdikleri liste bu şekilde. Bu fiyata zorlasan 2060'lı sistem topluyorsun. 1650'li sistem toplamış adam ya! Super bile değil. Sadece 1650. Monitör dahil 1660S'li sistem toplanacak paraya 1650'li ve Frisby PSU'lu sistem öneriyorlar. Bu çalışanlar bilmiyor mu bu PSU'ların C4 olduğunu da göz göre göre bilmeyen adama itelemeye çalışıyor? En çok bilinen teknoloji mağazası olduğu için fiyatların piyasanın biraz üstünde olmasını normal karşılıyordum ama yine de biraz kinim vardı Vatan'a karşı. Ama şu tablodan sonra hater oldum artık. Rezillik gerçekten.Alıntıyı görüntüle
da sistem 3 alsın üstüne monitör alsın bu ne yav yemin ediyorum nitelikli dolandırıcılık

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kapersky üyeliği dikkatimi çekti faturada

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
@ErenXPG[/USER] komik olan ne dostum

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Vatan Bilgisayar'da yine bir rezalet örneği.

Bu ülkede daha da büyümesi gereken firmalar:Teknobiyotik,GameGaraj,Sinerji

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Vatan Bilgisayar'da yine bir rezalet örneği.

Bu ülkede daha da büyümesi gereken firmalar:Teknobiyotik,GameGaraj,Sinerji
+itopya ilk çıkardıklarında çok ucuz oluyor sistemleri

Top Bottom