Neler Yeni

Öneri 635 ₺ mouse Tavsiyesi.

Deathadder v2 artık alınacak bir mouse değil 2022'nin martında 450 TL'ye almıştım itopya'dan.
Peki hocam bu farenin içi toz tutar mı?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
attığınız mouse aşırı küçük hocam elinize olmaz mini modeli
Ne alaka? Normal v2 ile boyut farkı yok. V2 de ortalamanın üstünde, yani büyük mouse. V2 mini gayet güzeldir alabilrisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alma bunu

TheworstD32132

80+ Bronze
Bu da çok dayanıksız be hocam arkadaşım bunun kablosuzunu almıştı scroll tuşu yerinden çıktı.

Ne alaka? Normal v2 ile boyut farkı yok. V2 de ortalamanın üstünde, yani büyük mouse. V2 mini gayet güzeldir alabilrisin.

Alma bunu
Bu da çok dayanıksız be hocam arkadaşım bunun kablosuzunu almıştı scroll tuşu yerinden çıktı.
Kararsız kaldım hocam şimdi hem miniyi alma diyen var hem al diyen var glorious'u da al diyip alma diyen var. Ama illa ikisi de benim faremden kalitelidir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kararsız kaldım hocam şimdi hem miniyi alma diyen var hem al diyen var glorious'u da al diyip alma diyen var. Ama illa ikisi de benim faremden kalitelidir.
Önemli olan almışken kaliteli olanı almak. V2 mini güzeldir, benim yedek mousem normal v2. Minisi ile arasında boyut farkı yok.

Ve aklınızda soru varsa yanıtlayayım, fps oyuncusuyum ilk kez o mouse ile yüksek ranklara çıktım.(kendi bilgisayarımda)

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
kasımda kardeşime aldım beklediğimden çok çok daha küçük geldi g300sden bile çok daha kücük hocam ofiis mousesi ile karşılaştırdım ondan bile küçük benimde elim 18cm asla oturmadı ama fingertrip deneyecekseniz alın deneyin

logitech-m-97402_1.jpg

bunun boyutunda yaklaşık olarak hocam
18cm'i görünce 22 cm'lik elimden utandım.

V2 Mini 3 arkadaşım kullanıyor gayette güzel sağlam Fare al gitsin.

Ve aklınızda soru varsa yanıtlayayım, fps oyuncusuyum ilk kez o mouse ile yüksek ranklara çıktım.(kendi bilgisayarımda)
benim mouse alanım baya dar hocam 800dpi 0.7 sens ile valorant oynuyorum bu faremle tek hamlede arkaya dönemiyorum (sensörü yetersiz kalıyor) bu fareyle tek hamlede valoda arkaya dönebilir miyim? (fare alanım artsın diye klavye dik oynuyorum.)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan

Alma bunu
boyut farkı yok ????? şakamı bu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan
amazon boyutları aynı yazmış. Ayrıca yine de aralarında devasa, bu kadar abartılacak bir fark yok. Gayet de güzel mouse. Minicik falan değil.
hocam kaç kere kullandınız sanırım şaka yapıyorsunuz minicik bir mouse

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
hocam kaç kere kullandınız sanırım şaka yapıyorsunuz minicik bir mouse
Bende normal V2 var, elim ortalamanın üstünde olmasına rağmen büyük geliyor. Mini hemen hemen herkes için küçük değil, ideal olur.

Ekler

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    232.5 KB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,083
Üyeler
160,945
Son üye