🔥İndirim 🔥63539 TL - MSI KATANA RTX5070

roanthe

80+
Reaksiyon skoru
123

Ekler

• Screenshot_2025-08-25-00-38-15-506_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-08-25-00-38-15-506_com.pozitron.hepsiburada.webp
    119.1 KB · Hit: 188
şu keşke 8gb vram olmasa aslında senelerce kullanılırda nvidia işte ne beklersin

şu keşke 8gb vram olmasa aslında senelerce kullanılırda nvidia işte ne beklersin
Çok daha fazlasını koyar istese muhtemelen 5 nesil sonrası ekran kartı bile hazırdır ellerinde. Eskimeliki almak zorunda kalasın

İncelemelerde Katana ve Sword serisi kasalar çok sesli çalışıyor ve soğutması kötü.
Sen laptop hakkında öneri yapma bunlar yeni kasa hiçbir şey bildiğin yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğin laptop işlemci limiti koymadan yanıyor bir şey bilmiyosan insanlara yanlış bilgi verme

MSI Katana ve Sword serileri hem çok sıcak hem çok sesli çalışmıyor mu? Benim araştırdığım döneme göre konuşuyorum, GameGaraj cihazlarından çok da bi avantajlı yanı kalmadı bu sözde marka olup %20-30 fazladan fiyat sokan cihazların. Gamegaraj cihazları daha uygun fiyata daha fazla RAM ve depolama ve daha iyi monitör sunabiliyor. Birebir aynı özellik MSI'da olsa MSI seçerim fakat ciddi fiyat farkı varsa diğerlerine yönelirim. Gamegaraj'ın servis desteği kalitesi ve yeni peydahlanan bu modellerin bikaç yıl sonra kronik bir durum ortaya çıkarır mı bilmiyorum, bu da risk tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri