Neler Yeni

64 Gb Ram E Çikacağim Ne Öneri̇rsi̇ni̇z?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
Bütçe
5000
3600 mhz hız a kadar destekleyen bir anakartım var bilgisayar üzerinden editörlük gibi işler yaptığım için 16 gb lık ram bana yetersiz geliyor rahat çalışamıyorum, bu yüzden 64 gb ram e çıkmayı düşünüyorum öneriniz nedir varsa indirimli uygun fiyata bulduğunuz güvenilir yerler link atarsanız ayrıca sevinirim (2. el istemiyorum 0 olacak teşekkür ederim :) )

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Abi ben 32'e çıktım bana bile çok tepki gösterdiler. Bence 32 yeterli de sen neden 64'e çıkmak istiyorsun?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
3600 mhz hız a kadar destekleyen bir anakartım var bilgisayar üzerinden editörlük gibi işler yaptığım için 16 gb lık ram bana yetersiz geliyor rahat çalışamıyorum, bu yüzden 64 gb ram e çıkmayı düşünüyorum öneriniz nedir varsa indirimli uygun fiyata bulduğunuz güvenilir yerler link atarsanız ayrıca sevinirim (2. el istemiyorum 0 olacak teşekkür ederim :) )
Anakartında 2 slot varsa:
Anakartında 4 slot varsa:
https://www.gamersarena.com.tr/gski...-135v-f4-3600c16d-32gvkc-dual-kit-ram-pmu1366 x2 olarak buna bakılabilir.
RGB istersen:
https://www.n11.com/urun/corsair-cm...cl16-bellek-2293045?magaza=tebilon&utm_source buna da bakılabilir.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Abi ben 32'e çıktım bana bile çok tepki gösterdiler. Bence 32 yeterli de sen neden 64'e çıkmak istiyorsun?
evet yani durumu bende yaşadım 32 ne abartma falan bence ileriye dönük uygun bulunursa 32 mis gibi olur

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EFEKAN SARIKAYA
32 kafi reis 64 e gerek yok gibi yine sen biliyorsun

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
evet yani durumu bende yaşadım 32 ne abartma falan bence ileriye dönük uygun bulunursa 32 mis gibi olur
Kanka 32 baya yeterli ya, ben de edit işleriyle fln uğraşıyorum, 16'dan 32'e yükseldim, aşırı fark olmadı. Pişman mıyım hayır, çünkü ben az ya da çok fark olsun yükseltmek istiyordum, 64 GB ise şu an ihtiyacın olmaz da dediğin gibi baya ileriye dönük bir sistem ise olur ancak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorum diğer parçaları da upgradeliyeceğim ve tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum biraz daha rahat çalışmak istiyorum açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartında 2 slot varsa:
Anakartında 4 slot varsa:
https://www.gamersarena.com.tr/gski...-135v-f4-3600c16d-32gvkc-dual-kit-ram-pmu1366 x2 olarak buna bakılabilir.
RGB istersen:
https://www.n11.com/urun/corsair-cm...cl16-bellek-2293045?magaza=tebilon&utm_source buna da bakılabilir.
teşekkür ediyorum corsair markasını da çok önerdiler onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

32 kafi reis 64 e gerek yok gibi yine sen biliyorsun
ileriye dönük bir sistem istiyorum ondan dolayı direkt 64 e çıkıp kafa rahat takılmak istiyorum uzun bir süre

Kanka 32 baya yeterli ya, ben de edit işleriyle fln uğraşıyorum, 16'dan 32'e yükseldim, aşırı fark olmadı. Pişman mıyım hayır, çünkü ben az ya da çok fark olsun yükseltmek istiyordum, 64 GB ise şu an ihtiyacın olmaz da dediğin gibi baya ileriye dönük bir sistem ise olur ancak.
kanka tüm gün bilgisayar başında olunca tüm işim bu olunca 4k 8k projelerde rahat çalışmak istiyorum şuanki ram im çok yetersiz kalıyor diğer parçaları da upgradeliyeceğim yakında zaten uzun bir süre kafa rahat kalmak istiyorum direkt 64 e çıkıp

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorum diğer parçaları da upgradeliyeceğim ve tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum biraz daha rahat çalışmak istiyorum açıkcası.
Hocam bütçene uygunsa yap tabii ki, o zaman sıkıntı yok. Benim de bütçeme uygundu 32 gb yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom