Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
RAM'den aldığı için 64 MB gözüküyor. BIOS'dan bunu yükseltebilirsin.
RAM'den aldığı için 64 MB gözüküyor. BIOS'dan bunu yükseltebilirsin.
Eski BIOS'larda da olabiliyor. Ben 1998 model BIOS'dan yapıyordum dediğim işlemi. RAM'den ekran kartına veriyorsun işte. Google'dan araştır bak.keşke bios yeni olsa yani oc gibi şeylerle alakalı hiç bişi yok baya eski ve güncelleme yok
amogus da var yazdım zatenamogus
anakart Hewlett-Packard 2b15 biosa giriyorum ama senin dediğin gibi şeyler yok zamanın varsa bakabilir misin?Eski BIOS'larda da olabiliyor. Ben 1998 model BIOS'dan yapıyordum dediğim işlemi. RAM'den ekran kartına veriyorsun işte. Google'dan araştır bak.
Anakartı kafamdan bilemem tabi zamanım yok kusura bakma.amogus da var yazdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart Hewlett-Packard 2b15 biosa giriyorum ama senin dediğin gibi şeyler yok zamanın varsa bakabilir misin?
tamam teşekkür edrim yinede ilgin içinAnakartı kafamdan bilemem tabi zamanım yok kusura bakma.
teşşekür ederim LGS'den sonra bakarımKing Of The Road oyna zamanının ETS 2 si oynayış olarak daha üstünü.
İlk bir kamyon ile başlıyorsun, yükü ilk götürürsen 6 mı 7 tane mi rakibin var haritada konumları gözüküyor. Sana lisans veriyor sen bu lisansla şöförlü araç alarak şirketini kurmaya başlıyorsun. Ayrıca şöförün konumu haritada görüp onun aracını sürebiliyorsun. Oyunda polis mafya yarış pisti maden bildiğimiz mağara, gizli yollar,kaçak yakıtlar, çeşitli araçlar,patlayan tankerler,araç modifiye, vb şeyler de var . ETS nın hala bu oyunun oynayışı ile yarışabilecek düzeyde olmadığını göreceksin oyunda aksiyon var. Not internetten hile bakmayı unutma.