Neler Yeni

64 mb ekran kartı ile hangi oyunları oynayabilirim?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
RAM'den aldığı için 64 MB gözüküyor. BIOS'dan bunu yükseltebilirsin.
keşke bios yeni olsa :cry: yani oc gibi şeylerle alakalı hiç bişi yok baya eski ve güncelleme yok

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
keşke bios yeni olsa :cry: yani oc gibi şeylerle alakalı hiç bişi yok baya eski ve güncelleme yok
Eski BIOS'larda da olabiliyor. Ben 1998 model BIOS'dan yapıyordum dediğim işlemi. RAM'den ekran kartına veriyorsun işte. Google'dan araştır bak.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amogus

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
King Of The Road oyna zamanının ETS 2 si oynayış olarak daha üstünü.
İlk bir kamyon ile başlıyorsun, yükü ilk götürürsen 6 mı 7 tane mi rakibin var haritada konumları gözüküyor. Sana lisans veriyor sen bu lisansla şöförlü araç alarak şirketini kurmaya başlıyorsun. Ayrıca şöförün konumu haritada görüp onun aracını sürebiliyorsun. Oyunda polis mafya yarış pisti maden bildiğimiz mağara, gizli yollar,kaçak yakıtlar, çeşitli araçlar,patlayan tankerler,araç modifiye, vb şeyler de var . ETS nın hala bu oyunun oynayışı ile yarışabilecek düzeyde olmadığını göreceksin oyunda aksiyon var. Not internetten hile bakmayı unutma.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
amogus da var yazdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart Hewlett-Packard 2b15 biosa giriyorum ama senin dediğin gibi şeyler yok zamanın varsa bakabilir misin?
Anakartı kafamdan bilemem tabi zamanım yok kusura bakma.

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Anakartı kafamdan bilemem tabi zamanım yok kusura bakma.
tamam teşekkür edrim yinede ilgin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

King Of The Road oyna zamanının ETS 2 si oynayış olarak daha üstünü.
İlk bir kamyon ile başlıyorsun, yükü ilk götürürsen 6 mı 7 tane mi rakibin var haritada konumları gözüküyor. Sana lisans veriyor sen bu lisansla şöförlü araç alarak şirketini kurmaya başlıyorsun. Ayrıca şöförün konumu haritada görüp onun aracını sürebiliyorsun. Oyunda polis mafya yarış pisti maden bildiğimiz mağara, gizli yollar,kaçak yakıtlar, çeşitli araçlar,patlayan tankerler,araç modifiye, vb şeyler de var . ETS nın hala bu oyunun oynayışı ile yarışabilecek düzeyde olmadığını göreceksin oyunda aksiyon var. Not internetten hile bakmayı unutma.
teşşekür ederim LGS'den sonra bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,804
Üyeler
167,000
Son üye
Jediax
Top Bottom