6450 tl'ye daha iyi ne olabilir ?

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
652
B450m s2h
Ryzen 5 3600
3200 mhz 2x8 ram
Samsung 860 evo m.2 sata ssd 500 gb
Corsair spec delta + 550w vs550 80+ psu
Sapphire pulse 5600XT

Totalde 6450tl

FİYATI AŞMADAN varsa daha iyi önerilerinize açığım.

RAM modeli ne?

Bence sistem güzel olmuş ama bence azıcık daha ekleyip bir işlemci soğutucusu alın T6 Ultra öneririm.
Stok fan mı kullanacaksın ?!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet stok R5 3600de çok ısınıyor.
Şimdilik idare etsin stok fan. Bütçem çok kısıtlı, bunu bile zar zor alabiliyorum.
İlerleyen zamanlarda güzel bi kule tipi veya sıvı soğutma dahil edeceğim inşallah.

Stok soğutucunun performans düşürdüğünü biliyorum fakat elime para geçene kadar bununla idare edeceğim mecburen.
Şimdilik 3.2- 3.3 arasında kalsın performansı ilerleyen zamanlarda güzel bi sıvı soğutma alıp 3.6'nın da üstüne oc yapacağım.

Şimdilik idare etsin stok fan. Bütçem çok kısıtlı, bunu bile zar zor alabiliyorum.
İlerleyen zamanlarda güzel bi kule tipi veya sıvı soğutma dahil edeceğim inşallah.

Stok soğutucunun performans düşürdüğünü biliyorum fakat elime para geçene kadar bununla idare edeceğim mecburen.
Şimdilik 3.2- 3.3 arasında kalsın performansı ilerleyen zamanlarda güzel bi sıvı soğutma alıp 3.6'nın da üstüne oc yapacağım.
Tabi anakart ne kadarına müsade ederse.

Bütçen çok kısıtlıysa SSD yi samsung tercih etme bence daha ucuz modellere yönel.

Bütçen çok kısıtlıysa SSD yi samsung tercih etme bence daha ucuz modellere yönel.
Hocam samsung rakiplerine göre epey uzun ömürlü gibi geldi. Bunun yerine tercih edebileceğim bir ürün 100-150 tl daha ucuza gelebilir haklısınız ama gerek okuma/yazma hızlarının zamanla düşmesi, gerek sağlık sorunlarından dolayı tercihimi samsung'dan yana kullanmak istedim.
Onlarca farklı ssd'ye baktım en mantıklısı bu gibi geldi bana açıkçası.

Hocam samsung rakiplerine göre epey uzun ömürlü gibi geldi. Bunun yerine tercih edebileceğim bir ürün 100-150 TL daha ucuza gelebilir haklısınız ama gerek okuma/yazma hızlarının zamanla düşmesi, gerek sağlık sorunlarından dolayı tercihimi samsung'dan yana kullanmak istedim.
Onlarca farklı ssd'ye baktım en mantıklısı bu gibi geldi bana açıkçası.
Sen bilirsin ama ileride kesinikle soğutucu al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri