RAM modeli ne?
Bence sistem güzel olmuş ama bence azıcık daha ekleyip bir işlemci soğutucusu alın T6 Ultra öneririm.
Evet stok R5 3600de çok ısınıyor.Bence sistem güzel olmuş ama bence azıcık daha ekleyip bir işlemci soğutucusu alın T6 Ultra öneririm.
Bence sistem güzel olmuş ama bence azıcık daha ekleyip bir işlemci soğutucusu alın T6 Ultra öneririm.
Şimdilik idare etsin stok fan. Bütçem çok kısıtlı, bunu bile zar zor alabiliyorum.Stok fan mı kullanacaksın ?!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet stok R5 3600de çok ısınıyor.
Tabi anakart ne kadarına müsade ederse.Şimdilik idare etsin stok fan. Bütçem çok kısıtlı, bunu bile zar zor alabiliyorum.
İlerleyen zamanlarda güzel bi kule tipi veya sıvı soğutma dahil edeceğim inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stok soğutucunun performans düşürdüğünü biliyorum fakat elime para geçene kadar bununla idare edeceğim mecburen.
Şimdilik 3.2- 3.3 arasında kalsın performansı ilerleyen zamanlarda güzel bi sıvı soğutma alıp 3.6'nın da üstüne oc yapacağım.
Bütçen çok kısıtlıysa SSD yi samsung tercih etme bence daha ucuz modellere yönel.Şimdilik idare etsin stok fan. Bütçem çok kısıtlı, bunu bile zar zor alabiliyorum.
İlerleyen zamanlarda güzel bi kule tipi veya sıvı soğutma dahil edeceğim inşallah.
Hocam samsung rakiplerine göre epey uzun ömürlü gibi geldi. Bunun yerine tercih edebileceğim bir ürün 100-150 tl daha ucuza gelebilir haklısınız ama gerek okuma/yazma hızlarının zamanla düşmesi, gerek sağlık sorunlarından dolayı tercihimi samsung'dan yana kullanmak istedim.Bütçen çok kısıtlıysa SSD yi samsung tercih etme bence daha ucuz modellere yönel.
Sen bilirsin ama ileride kesinikle soğutucu al.Hocam samsung rakiplerine göre epey uzun ömürlü gibi geldi. Bunun yerine tercih edebileceğim bir ürün 100-150 TL daha ucuza gelebilir haklısınız ama gerek okuma/yazma hızlarının zamanla düşmesi, gerek sağlık sorunlarından dolayı tercihimi samsung'dan yana kullanmak istedim.
Onlarca farklı ssd'ye baktım en mantıklısı bu gibi geldi bana açıkçası.