ikisinden sizin tercihiniz hangisi olurduMerhabalar,
700-800 Bandında Bunlar var.Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Marka olarak Önerim Keenetic ve Asus'tan şaşmamanız. Zaten Yaptıkları ürün belli. Teknik servis olarak Asus bir tık daha önce bilginiz olsun.
5Ghz Wifi Önceliğiniz, 2 Ethernet çıkış portu bana yeter diyorsanız Asus. Fakat bu modeller biraz Basic modeller bilginiz olsun daha iyi ve ileriye dönük isterseniz bu markaların daha üst modellerine bakmalısınız.ikisinden sizin tercihiniz hangisi olurdu
Wifi olarak iyi olsun yeterli fiber gelmez bizim buralara zaten.5Ghz Wifi Önceliğiniz, 2 Ethernet çıkış portu bana yeter diyorsanız Asus. Fakat bu modeller biraz Basic modeller bilginiz olsun daha iyi ve ileriye dönük isterseniz bu markaların daha üst modellerine bakmalısınız.
Fakat Gigabit internet sağlamaz Keenetic. Yani ileriye dönük olarak biraz hüsran bu konuda. (Maximum 100 Mbps çıkış sağlar ethernet portundan)
Asus'un bu modeminde Wifi kötü diyenler var. Kullanan Arkadaşlar daha iyi bilirler.
Şuanki modeminiz nedir?Wifi olarak iyi olsun yeterli fiber gelmez bizim buralara zaten.
Keneetic Tercih edebilirsiniz o zaman.Wifi olarak iyi olsun yeterli fiber gelmez bizim buralara zaten.
TP-LINK VN020-G2UŞuanki modeminiz nedir?
Keenetic Omni ile Carrier arasında büyük bir fark var mı?Keenetic Extra DSL KN-2112
Keenetic Hero DSL KN-2410
Keenetic Hopper DSL KN-3610
Bütçenize bu modeller için yüksek ise KN-2111 Keenetic Carrier DSL modeline bakabilirsiniz.
Hocam modeme 2k vereceklerini sanmıyorum bildiğiniz daha ucuz model var mı?extra dsl güncellendi gigabit port desteği geldi bilginize
ileri dönük olarak hopper dsl öneririm wifi 6 var