64Mbps VDSL için modem önerisi.

Ephesus

80+
Reaksiyon skoru
109
belirli bütçem yok ailem alacak. önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar,

700-800 Bandında Bunlar var.
Marka olarak Önerim Keenetic ve Asus'tan şaşmamanız. Zaten Yaptıkları ürün belli. Teknik servis olarak Asus bir tık daha önce bilginiz olsun.

Merhabalar,

700-800 Bandında Bunlar var.
Marka olarak Önerim Keenetic ve Asus'tan şaşmamanız. Zaten Yaptıkları ürün belli. Teknik servis olarak Asus bir tık daha önce bilginiz olsun.
ikisinden sizin tercihiniz hangisi olurdu

5 aydır keenetic modelini kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. 80 Mbps hız alıyorum.

ikisinden sizin tercihiniz hangisi olurdu
5Ghz Wifi Önceliğiniz, 2 Ethernet çıkış portu bana yeter diyorsanız Asus. Fakat bu modeller biraz Basic modeller bilginiz olsun daha iyi ve ileriye dönük isterseniz bu markaların daha üst modellerine bakmalısınız.
Fakat Gigabit internet sağlamaz Keenetic. Yani ileriye dönük olarak biraz hüsran bu konuda. (Maximum 100 Mbps çıkış sağlar ethernet portundan)
Asus'un bu modeminde Wifi kötü diyenler var. Kullanan Arkadaşlar daha iyi bilirler.

5Ghz Wifi Önceliğiniz, 2 Ethernet çıkış portu bana yeter diyorsanız Asus. Fakat bu modeller biraz Basic modeller bilginiz olsun daha iyi ve ileriye dönük isterseniz bu markaların daha üst modellerine bakmalısınız.
Fakat Gigabit internet sağlamaz Keenetic. Yani ileriye dönük olarak biraz hüsran bu konuda. (Maximum 100 Mbps çıkış sağlar ethernet portundan)
Asus'un bu modeminde Wifi kötü diyenler var. Kullanan Arkadaşlar daha iyi bilirler.
Wifi olarak iyi olsun yeterli fiber gelmez bizim buralara zaten.

Keenetic Extra DSL KN-2112
Keenetic Hero DSL KN-2410
Keenetic Hopper DSL KN-3610

Bütçenize bu modeller için yüksek ise KN-2111 Keenetic Carrier DSL modeline bakabilirsiniz.

Geri