Tayfur Ezberci
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 69000
Herkese merhabalar.65.000-69.000 TL bütçeye sistem almak istiyorum sistem tavsiye eder misiniz?
Csm anakartlar için çok sağlıklı şeyler konuşmuyorlar ama yinede alınır mıAlıntıyı görüntüleTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
tabii kiCsm anakartlar için çok sağlıklı şeyler konuşmuyorlar ama yinede alınır mı
okuma yazma hzızı biraz düşük gibi hocamAlıntıyı görüntüleTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Değilokuma yazma hzızı biraz düşük gibi hocam
670 serisinin sorunlu olduğu bir gerçek ama b650m'lere milyon tane üstünlüğü var o yüzden alınırCsm anakartlar için çok sağlıklı şeyler konuşmuyorlar ama yinede alınır mı
Sence 4080S li sistemler nasıl hocamDeğil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
670 serisinin sorunlu olduğu bir gerçek ama b650m'lere milyon tane üstünlüğü var o yüzden alınır
4080s imkansız o bütçedeSence 4080S li sistemler nasıl hocam
4080s imkansız o bütçede
Biraz özelleştirip alınabilir gibi ama yinede size bırakıyorum4080s imkansız o bütçede
dostum anakart kötü b650 şart![]()
SUNRISE-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4080SUPER sistem tavsiyedir. RTX 4080 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz özelleştirip alınabilir gibi ama yinede size bırakıyorum
4K oynattığı için daha iyiSence 4080S li sistemler nasıl hocam
Link bıraktığım sistem alınır mı işlemci 7600X,B650M-K ikilisini özelleştirsem güzel sistem olmaz mı?4K oynattığı için daha iyi