hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,116
bütçe 50 civarı, televizyon uzmanı bi arkadaş vardı hatırlamıyorum, oled miniled fırsat varsa değerlendirebilirim
allah askina sunu yazmak icin mesaimi harcadin sanane la seni ne irgalarNeden 65 körmüsün acaba?
bu arada kendi aldigim tv ye baktim da o biraz pahaliymisbütçe 50 civarı, televizyon uzmanı bi arkadaş vardı hatırlamıyorum, oled miniled fırsat varsa değerlendirebilirim
evet %95 görme engelim var problem yaşıyorumNeden 65 körmüsün acaba?
Geçmiş olsun ama şu an kullandığın bilgisayar monitörü yeterli olur tvye gerek yok. Monitöre ne kadar yakından bakarsan o kadar büyük TV almış gibi olursunevet %95 görme engelim var problem yaşıyorum
Sanane la seni ne ırgalar?allah askina sunu yazmak icin mesaimi harcadin sanane la seni ne irgalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada kendi aldigim tv ye baktim da o biraz pahaliymis
Kaç inç istediği seni ilgilendirmez belki duvarın boş gözükmesini istemiyor eleştirme ÖnerGeçmiş olsun ama şu an kullandığın bilgisayar monitörü yeterli olur tvye gerek yok. Monitöre ne kadar yakından bakarsan o kadar büyük TV almış gibi olursun
Sanane la seni ne ırgalar?k
Evet ailecek veya misafir geldiğinde hep beraber monitörün içine girerler mesaj yazmak için yazmayınGeçmiş olsun ama şu an kullandığın bilgisayar monitörü yeterli olur tvye gerek yok. Monitöre ne kadar yakından bakarsan o kadar büyük TV almış gibi olursun
Sanane la seni ne ırgalar?