Neler Yeni

🔥İndirim 65 inç tv -A101 9200TL Tekrar Stok 10500TL

barissch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Kutluca
arkadaşlar tv geldi kurulumu az önce yapıldı wifiye bağladım youtube premium hesabıma giriş yaptım videıları 4k60fps hdr oynatıyor görüntü tatmin etti sorularınız varsa alabilirim..
Hocam ben de aynı tv'den aldım daha eve gelmedi ama Netflix lisans olayı çok aklımı kurcalıyor. Netflix üyeliğiniz varsa 4K izleyebiliyor musunuz? İzletmiyosa da bu sorunu bi şekilde çözebildiniz mi ? İyi günler.

muratyen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
murat özayyıldız
82 ekran anneme alım Onvo hiç beğenmedim Vestel ve Onvo yu eledim ...

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
arkadaşlar tv geldi kurulumu az önce yapıldı wifiye bağladım youtube premium hesabıma giriş yaptım videıları 4k60fps hdr oynatıyor görüntü tatmin etti sorularınız varsa alabilirim..
Aradan 2 hafta geçmiş nasıl tv gördüğünüz kötü yanları varmı . Stok bitmiş dikkat etmedim pardon

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Aradan 2 hafta geçmiş nasıl tv gördüğünüz kötü yanları varmı . Stok bitmiş dikkat etmedim pardon
Televizyondan çok memnunum,

Bein connect ve Netlix üyeliklerim var sorunsuz problemsiz kullanıyorum.

Görüntü kaliteside bana göre iyi. Sanırım tekrardan stoğa girecek 10.500tl fiyattan görsel paylaşıyorum birazdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8A73813A-D158-454D-9F05-E7E3A4211DAC.jpeg

Sealine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Doğukan
Hocam ben de aynı tv'den aldım daha eve gelmedi ama Netflix lisans olayı çok aklımı kurcalıyor. Netflix üyeliğiniz varsa 4K izleyebiliyor musunuz? İzletmiyosa da bu sorunu bi şekilde çözebildiniz mi ? İyi günler.
hocam android 11 var cihazda ve üyeliğiniz varsa giriş yapıp sorunsuz kullanabiliyorsunuz ben prime video kullanıyorum playstoreden indirebilirsiniz ips panel kullanmışlar renkler tatmin etti bu boyuta göre fiyat iyi şahsen ben beğendim ..

Top Bottom