❗650 PSU önerir misiniz?❗

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Sa, Beyler Psu'm yandı bana Yeni PSU lazım ama bazen Oturduğum bölgeden bazende oturduğum binadan dolayı elektrik sorunları olabiliyor bunun için güvenilir sağlam bir şey arıyorum beni sadece 2 Ay Götürse yeter

(Temiz Ürünse 2.El'de Açığım)

Bütçe aralığım 1.500-2.000TL Arası

high power marka psu bakabilirsin en güvenilir gördüğüm markalardan biri.

550 çok sınırda kalıyor hocam Ryzen 7 3800X +RX 580 var işlemci zaten 105 Watt Gpu'da eski bir model olduğu için watt yüksek zaten bide spike attığında diğer bileşenler ile beraber 550 sıkıntı çıkarır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Daha güvenilir bir satıcı olursa daha iyi olur

550 çok sınırda kalıyor hocam Ryzen 7 3800X +RX 580 var işlemci zaten 105 Watt Gpu'da eski bir model olduğu için watt yüksek zaten bide spike attığında diğer bileşenler ile beraber 550 sıkıntı çıkarır
hiçbir şey olmaz.

kalitesiz bir psu almaktan daha iyi tercih senin yine
Yo aslında attığınız fiyata 650W High Power vs. Gibi 2-3 markanın bazı Psu'ları var yani Zaten 2 ay yeter bana sonra üst seviye sisteme geçeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şu enemaxı araştırın derim biraz onu alın FP olur hem uzun süre iş görür
Ya hocam iyide 80+ bronze sertifikası bile yok veya bu modelin düzgün ve tarafsız bir incelemesi'de yok

Yani Enermax Markası Güvenilir iyi ürünleri var ama bu ürünü Beğenilmiyor diye biliyorum en azından bu serinin önceki 2 modeli tür list'de en alt segmentre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,809
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri