Serdar Yabancı Değiliz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 453
- Bütçe
- 7000
oyun için almayacağım günlük sosyal medya vs için kullanacağım batarya ve kamera önemli benim için tavsiyelerinizi bekliyorum
Bir Redmi Note 11 Pro 5G aldık 7100TL ye. Siz de bakabilirsiniz.oyun için almayacağım günlük sosyal medya vs için kullanacağım batarya ve kamera önemli benim için tavsiyelerinizi bekliyorum
7800 olmuş hocamBir Redmi Note 11 Pro 5G aldık 7100TL ye. Siz de bakabilirsiniz.
Migrostan aldık biz, migrosta uygundu fiyatı, daha birkaç gün oldu zaten alalı.7800 olmuş hocam
Hocam elimde Xiaomi mi 10 var Türkiye garantili ikinci el almak ister misiniz. 8k video filan özellikleri optik görüntü sabitleme 108 kamera. 90 Hz ekran ekrandan parmak izi gibi bir sürü özelliği var.Bir Redmi Note 11 Pro 5G aldık 7100TL ye. Siz de bakabilirsiniz.
Alım-Satım işleri için forum'un 2.el kısmına ilan açabilirsin dostumHocam elimde Xiaomi mi 10 var Türkiye garantili ikinci el almak ister misiniz. 8k video filan özellikleri optik görüntü sabitleme 108 kamera. 90 Hz ekran ekrandan parmak izi gibi bir sürü özelliği var.
Yok hocam arkadaşa önermek için yazmıştım.Alım-Satım işleri için forum'un 2.el kısmına ilan açabilirsin dostum![]()
" Elimde 2.el şu cihaz var almak istermisiniz " cümlesini yanlış anlamışım pardonYok hocam arkadaşa önermek için yazmıştım.