Jugujugule
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 101
- İsim
- Jugujugule
- Bütçe
- 6500
Merhabalar arkadaşlar dün sinerjinin çıkardığı sistemi 13 bin TL ye yakalayabildim
Bana 6500 TL bütçede ekipman gerekiyor açık olman adına sıralayayim
Monitör : 23.8 ekran ips panel olması önemli hikaye ve fps oyunları seviyorum daha sonralar 2k ekrana geçiş yapacağım
mouse ve mouseped : olabilecek en ucuz ama f/p kaliteli üzmeyecek olsun yeter
klavye : klavye için de f/p bir ürün istiyorum red switch tercihimdir ama sizler ne önerirsiniz görmek bakmak da isterim
işlemci soğutucu : hazır sistemde AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu ile geliyor bu stok fan r5 5600 için yeterli mi ? Yeterli değilse hiç uğraşmak istemiyorum f/p bir hava soğutucu da önerirseniz çok mutlu olurum
şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar yardımların bekliyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim
Sinerji Baurus Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Baurus Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bana 6500 TL bütçede ekipman gerekiyor açık olman adına sıralayayim
Monitör : 23.8 ekran ips panel olması önemli hikaye ve fps oyunları seviyorum daha sonralar 2k ekrana geçiş yapacağım
mouse ve mouseped : olabilecek en ucuz ama f/p kaliteli üzmeyecek olsun yeter
klavye : klavye için de f/p bir ürün istiyorum red switch tercihimdir ama sizler ne önerirsiniz görmek bakmak da isterim
işlemci soğutucu : hazır sistemde AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu ile geliyor bu stok fan r5 5600 için yeterli mi ? Yeterli değilse hiç uğraşmak istemiyorum f/p bir hava soğutucu da önerirseniz çok mutlu olurum
şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar yardımların bekliyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim