Neler Yeni

6500 TL Telefon tavsiyesi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Sorunuzun cevabı bu değil ama 7000₺ SD s20 Fe en mantıklı tercih olur. Konuda bahsi geçen telefonların hepsinden daha iyi bence. Gözünüz kapalı alın yani.
Hocam 2 nesil eski değilmi o telefon o yüzden ben şuan note 11 s ve a33 arasındayım pocoya baktım beğenmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunuzun cevabı bu değil ama 7000₺ SD s20 Fe en mantıklı tercih olur. Konuda bahsi geçen telefonların hepsinden daha iyi bence. Gözünüz kapalı alın yani.
Şunu söyleyeyim kablosuz kulaklık içinde bütçe dahil olduğu için 6700 gerilettim bütçeyi.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam 2 nesil eski değilmi o telefon o yüzden ben şuan note 11 s ve a33 arasındayım pocoya baktım beğenmedim.

Şunu söyleyeyim kablosuz kulaklık içinde bütçe dahil olduğu için 6700 gerilettim bütçeyi.
A33 ün paneli ve işlemcisi daha iyi ayrıca ois var. Karşılaştırmaları izleyin eğer kesin bu 2'sinden birini alacağım diyorsanız.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Aynen ois nedir sonra hemen bakıp izleyeyim.
Çekim sırasında telefonu hareket ettiğinizde daha sabit bir görüntü yakalamanızı sağlıyor. 1 video izlemeniz hemen anlarsınız zaten ne işe yaradığını.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Çekim sırasında telefonu hareket ettiğinizde daha sabit bir görüntü yakalamanızı sağlıyor. 1 video izlemeniz hemen anlarsınız zaten ne işe yaradığını.
Tamamdır hocam teşekkür ederim hemen izliyorum son olarak xiominin piyasası var değilmi çünkü zamanında mate 20 pro alıp çok zararına satmıştım ambargo yediği için.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır hocam teşekkür ederim hemen izliyorum son olarak xiominin piyasası var değilmi çünkü zamanında mate 20 pro alıp çok zararına satmıştım ambargo yediği için.
2. Elde malesef iPhone hariç modeller pek tercih edilmiyor. Marka bazında farklara pek hakim değilim ancak Xiaomi'nin 2. elde tercih edileceğini sanmam. Arkadaşlar daha net yanıt verecektir.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
2. Elde malesef iPhone hariç modeller pek tercih edilmiyor. Marka bazında farklara pek hakim değilim ancak Xiaomi'nin 2. elde tercih edileceğini sanmam. Arkadaşlar daha net yanıt verecektir.
Şöyle samsung ile eşdeğerdedir diye düşünüyorum neyse hocam ben detaylı araştırma yapıp döneceğim iyi akşamlar diliyorum size.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

A33 yerine A52S alınır çok daha güçlü bir cihaz. A52S pahalı derseniz de daha ucuza M52 alınır kendisi A52S in biraz kırpılmışı ve ikisi de A33 den daha iyi.

Note 11S i de ben pek sevmedim şahsen. Pek F/P olmamış bu seride.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
A33 yerine A52S alınır çok daha güçlü bir cihaz. A52S pahalı derseniz de daha ucuza M52 alınır kendisi A52S in biraz kırpılmışı ve ikisi de A33 den daha iyi.

Xiaomi hakkında şuan iyi bir şey duymak zor eskiden f/p olarak derlerdi şimdi bayağı yerlerde diyorlar ben kamerası için bakmıştım ama sonra donma oluyor dendi diye a33 döndüm.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Büyük ihtimal şöyle yapacağım a33 alıp yanına galaxy buds 2 alıcağım yada freebuds4i tatından yenmez o zaman.

Hydrogenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berker Yıldız
S20 fe snapdragon öneririm veya param cebimde kalsın diyorsan m52 5g

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular