6500 TL Telefon tavsiyesi

Hocam çok kötü değil. İnternetten araştırabilirsiniz. Dediğim gibi benim telefonumda olmasa da annemin telefonunda var. Araştırmanız daha sağlıklı olacaktır.
Birde samsung a33 böyle dediğiniz donma varmıdır olmazssa onu tercih edeyim.

Birde samsung a33 böyle dediğiniz donma varmıdır olmazssa onu tercih edeyim.
Hocam Samsung kullanmadığım için bilmiyorum ama 6500TL'ye S20 FE bulursanız güzel telefondur Snapdragon olan modelinde SD865 bulunuyor. Araştırmanızı öneririm.

S20 FE SD veya M52 5G.

Samsung Galaxy S20 FE
Poco X3 PRO
Samsung Galaxy A52s 5G

Bu telefonları tavsiye edebilirim. Ek olarak telefon tavsiyesi çok kişisel bir durum. Bence tercihlerine göre filtreleme seçeneklerini kullanarak, bütçe sınırı içerisinde bir araştırma yap. Oldukça detaylı filtreleme seçeneği sunan ve filtreleme sisteminin iyi çalıştığı web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Kendine bütçe sınırları içerisinde 3 adet telefon belirle. O 3 telefonun inceleme videolarını izle ya da forumda konu aç. Böylece kararsız kalmış olsan bile en azından seçeneklerini büyük oranda daraltmış olursun.

Hocam Samsung kullanmadığım için bilmiyorum ama 6500TL'ye S20 FE bulursanız güzel telefondur Snapdragon olan modelinde SD865 bulunuyor. Araştırmanızı öneririm..
Bu arada bazıları S20 FE'de Exynos mmodelinin kronik ısınma sorunu olduğundan bahsetmiş. Ekleyeyim dedim. Exynos işlemcili almamanızı tavsiye ederim.

Samsung Galaxy S20 FE
Poco X3 PRO
Samsung Galaxy A52s 5G

Bu telefonları tavsiye edebilirim. Ek olarak telefon tavsiyesi çok kişisel bir durum. Bence tercihlerine göre filtreleme seçeneklerini kullanarak, bütçe sınırı içerisinde bir araştırma yap. Oldukça detaylı filtreleme seçeneği sunan ve filtreleme sisteminin iyi çalıştığı web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Kendine bütçe sınırları içerisinde 3 adet telefon belirle. O 3 telefonun inceleme videolarını izle ya da forumda konu aç. Böylece kararsız kalmış olsan bile en azından seçeneklerini büyük oranda daraltmış olursun.
Hocam ben aslında var benim aklımdaki modeller şunlardı poco 4m ve note 11s ve a33 bunlar arasındaydım ama piyasası yada aldığım gibi zarar etmek istemem.

Arkadaşlar yazdığım 3 telefon modeli nasıldır cevap alabilirmiyim.

Malum yollarla malum markaların yazılımı kötü donanımı iyi telefonları düşünülebilir. Ben olsam Türkiye'de garantili telefon almam. Zamanında da almadım hiç pişman değilim.

Malum yollarla malum markaların yazılımı kötü donanımı iyi telefonları düşünülebilir. Ben olsam Türkiye'de garantili telefon almam. Zamanında da almadım hiç pişman değilim.
Yazımda yazdığım telefonlar nasıldır hocam iyi midir?.

Geri