Neler Yeni

6500 TL Telefon tavsiyesi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam çok kötü değil. İnternetten araştırabilirsiniz. Dediğim gibi benim telefonumda olmasa da annemin telefonunda var. Araştırmanız daha sağlıklı olacaktır.
Birde samsung a33 böyle dediğiniz donma varmıdır olmazssa onu tercih edeyim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
Birde samsung a33 böyle dediğiniz donma varmıdır olmazssa onu tercih edeyim.
Hocam Samsung kullanmadığım için bilmiyorum ama 6500TL'ye S20 FE bulursanız güzel telefondur Snapdragon olan modelinde SD865 bulunuyor. Araştırmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Tunç
Samsung Galaxy S20 FE
Poco X3 PRO
Samsung Galaxy A52s 5G

Bu telefonları tavsiye edebilirim. Ek olarak telefon tavsiyesi çok kişisel bir durum. Bence tercihlerine göre filtreleme seçeneklerini kullanarak, bütçe sınırı içerisinde bir araştırma yap. Oldukça detaylı filtreleme seçeneği sunan ve filtreleme sisteminin iyi çalıştığı web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Kendine bütçe sınırları içerisinde 3 adet telefon belirle. O 3 telefonun inceleme videolarını izle ya da forumda konu aç. Böylece kararsız kalmış olsan bile en azından seçeneklerini büyük oranda daraltmış olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
Hocam Samsung kullanmadığım için bilmiyorum ama 6500TL'ye S20 FE bulursanız güzel telefondur Snapdragon olan modelinde SD865 bulunuyor. Araştırmanızı öneririm..
Bu arada bazıları S20 FE'de Exynos mmodelinin kronik ısınma sorunu olduğundan bahsetmiş. Ekleyeyim dedim. Exynos işlemcili almamanızı tavsiye ederim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Samsung Galaxy S20 FE
Poco X3 PRO
Samsung Galaxy A52s 5G

Bu telefonları tavsiye edebilirim. Ek olarak telefon tavsiyesi çok kişisel bir durum. Bence tercihlerine göre filtreleme seçeneklerini kullanarak, bütçe sınırı içerisinde bir araştırma yap. Oldukça detaylı filtreleme seçeneği sunan ve filtreleme sisteminin iyi çalıştığı web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Kendine bütçe sınırları içerisinde 3 adet telefon belirle. O 3 telefonun inceleme videolarını izle ya da forumda konu aç. Böylece kararsız kalmış olsan bile en azından seçeneklerini büyük oranda daraltmış olursun.
Hocam ben aslında var benim aklımdaki modeller şunlardı poco 4m ve note 11s ve a33 bunlar arasındaydım ama piyasası yada aldığım gibi zarar etmek istemem.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Snapdragon 865 li S20 Fan Edication benim telefonum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar yazdığım 3 telefon modeli nasıldır cevap alabilirmiyim.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Malum yollarla malum markaların yazılımı kötü donanımı iyi telefonları düşünülebilir. Ben olsam Türkiye'de garantili telefon almam. Zamanında da almadım hiç pişman değilim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Malum yollarla malum markaların yazılımı kötü donanımı iyi telefonları düşünülebilir. Ben olsam Türkiye'de garantili telefon almam. Zamanında da almadım hiç pişman değilim.
Yazımda yazdığım telefonlar nasıldır hocam iyi midir?.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yazımda yazdığım telefonlar nasıldır hocam iyi midir?.
Sorunuzun cevabı bu değil ama 7000₺ SD s20 Fe en mantıklı tercih olur. Konuda bahsi geçen telefonların hepsinden daha iyi bence. Gözünüz kapalı alın yani.

Top Bottom