Neler Yeni

6500 TL'ye bu sistem alınır mı?

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
1- Böyle konuşmaya hakkın yok
2- Sistemin 2.el olmadığını kanıtla
3- İzoly olması zorunlu değil Aizen, Zeiron, Turbox bunlardan biri olmadığını kanıtla.
1 boş konusuyon
2 sistem 2.el olsa bile garantisi varsa sıkıntı olmaz sende her hangi bir magazanin 2.el kulanmadigini bana kanitlayamazsin kimse kanitlayamaz
3 birkere saydigin markalari biz neden kotuluyoruz biliyormusun islemcileri 10 yillik oluyor anakart 10yillik ekran karti 10yillik psu sıkıntıli kasa sıkıntıli oluyor burda ben hiç eski parça gormuyorum

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aa pardon ya kusura bakma benim hatam sana yardım eden de kabahat var zaten. Şu sistem iyi mi diye soruyorsun babanın fabrikası gibi arkasında duruyosun sistemin. Zaten alacaksın yazdıklarından belli. Madem almakta bu kadar ısrarcısın git al ne konu açıyosun ? Umrumda değil hadi al sistemini. Hem başka yerde bulamazsın bak bu fiyata.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Aa pardon ya kusura bakma benim hatam sana yardım eden de kabahat var zaten. Şu sistem iyi mi diye soruyorsun babanın fabrikası gibi arkasında duruyosun sistemin. Zaten alacaksın yazdıklarından belli. Madem almakta bu kadar ısrarcısın git al ne konu açıyosun ? Umrumda değil hadi al sistemini. Hem başka yerde bulamazsın bak bu fiyata.
Hayır sadece senin açıgını kapatıyorum sen bizim neden izoly veya onun gibi markalar alınmaz dedigimizin neden oldugunu bilmiyorsun o gibi markadalr eski parçalar koyuyordu ama burda ben hiç eski parça gormedim sadece psu ve ssd sıkıntı onlarda degistirilebilir ucuz bir sistem (bence ucuz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzoly geliştirdi kendisi o da koyuyor artık 10.nesil
Nasıl yani izoly işlemcimi gelistiriyor birkere islemcilerin markası olmazki ekran kartı anakart gibi seylerde olur marka

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır sadece senin açıgını kapatıyorum sen bizim neden izoly veya onun gibi markalar alınmaz dedigimizin neden oldugunu bilmiyorsun o gibi markadalr eski parçalar koyuyordu ama burda ben hiç eski parça gormedim sadece psu ve ssd sıkıntı onlarda degistirilebilir ucuz bir sistem (bence ucuz)

Nasıl yani izoly işlemcimi gelistiriyor birkere islemcilerin markası olmazki ekran kartı anakart gibi seylerde olur marka
İşlemci de marka olmaz derken ?? Şaka heralde ya da ironi ?? İntel ve Amd ??
Ayrıca ben İzoly nin ne olduğunu biliyorum

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
İşlemci de marka olmaz derken ?? Şaka heralde ya da ironi ?? İntel ve Amd ??
Ayrıca ben İzoly nin ne olduğunu biliyorum
Onlardan bahstemiyorum dostum mesela rtx 3070 nvidianin degilmi ama asus mesela o ekran kartını alip sogutma falan koyuyor ama islemcilerde oyle birsey yok

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

1. Zaten 10 yıllık işlemcileri ekran kartlarını sıfırını nasıl bulacaklar? Arkadaş İzoly'yi biliyor sensadece bağ kuramıyorsun. Neden-sonuç ilişkisi
2. Alıp PSU ve SSD'yi değiştirdin diyelim neredeyse aynı fiyata gelecek
3. Üstüne bin tl daha fazla koyup her parçayı kaliteli alırsın ve karşında güvenebileceğin bir muhattabın oluyor ben bu riski alacağım diyorsan bilemeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,863
Üyeler
163,894
Son üye
neosyz