Neler Yeni

6500 XT İçin Ayar Yapmam Gerekir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Hayırlı olsun alırım bugün Amazon Almanya'dan aldığım 6500xt geldi ve sistemi kurdum sorunsuz çalışıyor ekran kartı dahil tüm parçalarım. Bir tek sorum olacak sadece. 11400f h510m-k ve 6500xt üçüde pcl 4.0 destekliyor. 4.0 kullanmam için bir ayar yapmam gerekli mi yoksa otomatik olarak şuan 4.0da mi kullanıyorum. Biraz garip gelebilir kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum. Teşekkürler şimdiden

Newkan

80+ Bronze
Hayırlı olsun alırım bugün Amazon Almanya'dan aldığım 6500xt geldi ve sistemi kurdum sorunsuz çalışıyor ekran kartı dahil tüm parçalarım. Bir tek sorum olacak sadece. 11400f h510m-k ve 6500xt üçüde pcl 4.0 destekliyor. 4.0 kullanmam için bir ayar yapmam gerekli mi yoksa otomatik olarak şuan 4.0da mi kullanıyorum. Biraz garip gelebilir kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum. Teşekkürler şimdiden
Hayırlı olsun kardeşim darısı bana olsun herhangi bir ayar yapmana gerek yok direk kullanabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,608
İsim
Oğuz Oğuz
h.o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardeşim darısı bana olsun herhangi bir ayar yapmana gerek yok direk kullanabilirsin.
Teşekkürler yarın sadece ekran kartının furmark testini yapacağım diğer tüm parçaların testini yaptım şuan sorun yok. Furmark testini yapmadan oyuna girmek istedim direk ahahah. Sıkıntı yok gibi görünüyor suanlik. Maksat içim rahat etsin

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
bir ayar yapmana gerek yok. hayırlı olsun :) sana tavsiyem eğer fps oyunları çok seviyorsan amd radeon üzerinden oyuncu profilini e-spor cu olanı öneririm :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
bir ayar yapmana gerek yok. hayırlı olsun :) sana tavsiyem eğer fps oyunları çok seviyorsan amd radeon üzerinden oyuncu profilini e-spor cu olanı öneririm :)
Onu direkt oyun secmiştim FPS oyunları arada giriyorum genel olarak hikayeli oynuyorum. Cod bf tarzı

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
çok güzel keyfini çıkar sana son diyeceğim şey ekran kartı driver indirirken sürücünün yanında WHQL olanı indir bir sorunla karşılaşmazsın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Ekran kartı driverini bilgisayarcı arkadaşım kurdu. Sizin söylediğiniz değilse dahi ne gibi sorunlar yaşatır

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
yani şöyle whql olanlar windows onaylı sürücü olmuş oluyor. açıkçası çok düşük ihtimal sorun yaşarsın fps düşüklüğü drop gibi durumları

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
yani şöyle whql olanlar windows onaylı sürücü olmuş oluyor. açıkçası çok düşük ihtimal sorun yaşarsın fps düşüklüğü drop gibi durumları
Yarın bir bakayım buna ben. Teşekkür ederim.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
önemli değil :)

Top Bottom