forzabagimlisi
80+ Bronze
kasam thermaltake s200 tg. Bu güç kaynağına 9070xt olur mu? 7500f ile kullanacağım
Overclock yaptıkları için 600W çalışıyordu hocam, onlar sınırları zorladılar. Normalde gösterilen TDP'ye yakın kullanıyor.Hocam bi yerde görmüştüm ekran kartı 600 watt filan çekiyormuş bazen bu forumda bile olabilir yazılan TDP değerinin üstüne çıktığını söylüyor kullanıcılar. PSU %95 ve üstü çalıştırmayı tavsiye etmiyorlar üretici ve kullanıcılar verimlilik ve sağlığı açısından hele kaliteli değil ise hiç bulaşma bence. Araştırma yaparak tercihde bulun bence
Overclock yaptıkları için 600W çalışıyordu hocam, onlar sınırları zorladılar. Normalde gösterilen TDP'ye yakın kullanıyor.
Yine de ucu ucuna yeter pek iyi bir şey değil
Hocam bi yerde görmüştüm ekran kartı 600 watt filan çekiyormuş bazen bu forumda bile olabilir yazılan TDP değerinin üstüne çıktığını söylüyor kullanıcılar. PSU %95 ve üstü çalıştırmayı tavsiye etmiyolar üretici ve kullanıcılar verimlilik ve sağlığı açısından hele kaliteli değil ise hiç bulaşma bence. Düzgün bir araştırma yaparak karar ver
Anladım çok teşekkürler. 750-850 bakayım o haldeHocam ekran kartı ve işlemci tam yükte iken PSU sesli çalışır. Yeter evet ama ucu ucuna olması sıkıntılı
PC hocası stok testlerde anlık 600w çıktığını söylemiştiOverclock yaptıkları için 600W çalışıyordu hocam, onlar sınırları zorladılar. Normalde gösterilen TDP'ye yakın kullanıyor.
Yine de ucu ucuna yeter pek iyi bir şey değil