Neler Yeni

650W PSU 9070XT besler mi?

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Rauf
Hocam ekran kartı ve işlemci tam yükte iken PSU sesli çalışır. Yeter evet ama ucu ucuna olması sıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Hocam bi yerde görmüştüm ekran kartı 600 watt filan çekiyormuş bazen bu forumda bile olabilir yazılan TDP değerinin üstüne çıktığını söylüyor kullanıcılar. PSU %95 ve üstü çalıştırmayı tavsiye etmiyolar üretici ve kullanıcılar verimlilik ve sağlığı açısından hele kaliteli değil ise hiç bulaşma bence. Düzgün bir araştırma yaparak karar ver

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bi yerde görmüştüm ekran kartı 600 watt filan çekiyormuş bazen bu forumda bile olabilir yazılan TDP değerinin üstüne çıktığını söylüyor kullanıcılar. PSU %95 ve üstü çalıştırmayı tavsiye etmiyorlar üretici ve kullanıcılar verimlilik ve sağlığı açısından hele kaliteli değil ise hiç bulaşma bence. Araştırma yaparak tercihde bulun bence
Overclock yaptıkları için 600W çalışıyordu hocam, onlar sınırları zorladılar. Normalde gösterilen TDP'ye yakın kullanıyor.

Yine de ucu ucuna yeter pek iyi bir şey değil

forzabagimlisi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclock yaptıkları için 600W çalışıyordu hocam, onlar sınırları zorladılar. Normalde gösterilen TDP'ye yakın kullanıyor.

Hocam bi yerde görmüştüm ekran kartı 600 watt filan çekiyormuş bazen bu forumda bile olabilir yazılan TDP değerinin üstüne çıktığını söylüyor kullanıcılar. PSU %95 ve üstü çalıştırmayı tavsiye etmiyolar üretici ve kullanıcılar verimlilik ve sağlığı açısından hele kaliteli değil ise hiç bulaşma bence. Düzgün bir araştırma yaparak karar ver
Hocam ekran kartı ve işlemci tam yükte iken PSU sesli çalışır. Yeter evet ama ucu ucuna olması sıkıntılı
Anladım çok teşekkürler. 750-850 bakayım o halde

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,606
İsim
Diyarhan
Ekran kartı 350W hüpletiyor. Mümkünse 750w almak lazım. 650w belki kurtarır ama yük sırasında zorlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yılmaz Anar
Ben denedim 2 hafta kulandim 650 ile çoğu oyunda sorun yapmadi kulandim ama last of us oynamaya baslayinca kapandı yani ful ayarlarda oyunlari oynayinca kendini kapatiyor gücü kesiyor gunun sonunda 750 lik tam moduler aldim mecburen

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
Hakanbey

PC hocası stok testlerde anlık 600w çıktığını söylemişti

Top Bottom