Bu fiyat ne hocam 650w psu için çok fazla![]()
NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ara sıra düşüyor takip ederse alabilir.Ya da bunu alabilirsin yine nays ile 1200 TL'ye geliyor 750w bronze
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyat ne hocam 650w psu için çok fazla
para iadesi geldi galibamsi mag 650 aldım bozuk geldi başka bişi almak istiyorum şuıan
650 w alacağım ve bu marka güzelmi duymadım hi,çBilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Nays ile bunu alabilirsin 2100 TL civarına geliyor 750w gold
kaliteli bir marka650 w alacağım ve bu marka güzelmi duymadım hi,ç
Nzxt, msi fsp highpower vs neyse aynı kalitededir. Gönül rahatlığı ile alabilirsin650 w alacağım ve bu marka güzelmi duymadım hi,ç
nasıl duymadın en bilindik marka aslında650 w alacağım ve bu marka güzelmi duymadım hi,ç
https://www.amazon.com.tr/CORSAIR-C...681713402&sprefix=fsp+650,aps,168&sr=8-4&th=1Ya da bunu alabilirsin yine nays ile 1200 TL'ye geliyor 750w bronze
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyat ne hocam 650w psu için çok fazla
Berbat. Gem bu kadar para vericeksin hem gold sertifikali olmayacak hem 650w olacak