ConquerorXIV
80+ Gold
1650e de var hocam. rgb var diye bu fiyat herhaldeBerbat. Gem bu kadar para vericeksin hem gold sertifikali olmayacak hem 650w olacak
1650e de var hocam. rgb var diye bu fiyat herhaldeBerbat. Gem bu kadar para vericeksin hem gold sertifikali olmayacak hem 650w olacak
Yine değmez yine kötü hocam bronz sertifikalı 650w psu 1600 tl bile ermez. Edeceği 1200 tl civarı max.1650e de var hocam. rgb var diye bu fiyat herhalde
https://www.n11.com/urun/fsp-hydro-g-pro-hg2-750-80-gold-full-moduler-guc-kaynagi-750-w-1830358 BU NASILDIRNzxt, msi fsp highpower vs neyse aynı kalitededir. Gönül rahatlığı ile alabilirsin
Fiyatı acayip zıplamış 1 ay önce 1250 TL imiş![]()
NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
aldım bozuk geldihttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a650gf-650-w-fiyati,1029793319.html
Bunu tavsiye ederim bende var memnunum Msi kalitesinden hiç bir zaman şaşma derim
Satın aldığın yerde problem vardıraldım bozuk geldi![]()
Nereden almıştın da bozuk geldi? Ben de 550watt olanı almayı düşünüyorum da eski sistem toparlamak için.msi mag 650 aldım bozuk geldi başka bişi almak istiyorum şuıan
Aynen ben de merak ettim. Trendyol, n11 tarzı bir yerden, satıcısı farklı bir yerden mi aldı acabaSatın aldığın yerde problem vardır
AmazonNereden almıştın da bozuk geldi? Ben de 550watt olanı almayı düşünüyorum da eski sistem toparlamak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen ben de merak ettim. Trendyol, n11 tarzı bir yerden, satıcısı farklı bir yerden mi aldı acaba
amazondan aldımSatın aldığın yerde problem vardır
Satıcı da amazon muydu peki? Gönderen mi amazon du sadece?Amazon
amazondan aldım![]()
satıcıda amazondu ama sorunsuz ertesi gün iadeyi aldılar 2 hafta sonra paramın 3-5gün içinde iade edileceği söylendi ^^Satıcı da amazon muydu peki? Gönderen mi amazon du sadece?
Eğer öyleyse coil whine lı vs bu modeli alacağım ama gereksiz bana 650watt ya :/ 450 watt bile işimi görürdü benim. saçma şekilde giriş seviye kaliteli psu yok 700-900tl civarı sorunsuz 450-550wattlık.
Alıntıyı görüntüle