Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
![]()
AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjD0vfNu2nO47Yrl0qt55j_VntHZrhINeSA2BWno3lfLtd670pkSLqsaAktKEALw_wcB
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
böyle 64.391 lira yapıyor anakartı ve işlemciyi kısarak 9070xt alınabilir
alayım mı hocam bütçeme ancak bu şekilde uyuyorppdeki sizsenin kolunuz kafam kadar XD emeğinize sağlık
msi b650 gaming plus veya 850 gaming plus tercih edebilirsin aynı model tek değişen am5 soket olması![]()
hocam öncelikle bu bütçede böyle bir anakart alınmasına karşıyım size önerim attığım linkteki soğutucuyu ve anakartı almanız (gece yazamadığım için de kusuruma bakmayın 2 gündür uykusuzumalayım mı hocam bütçeme ancak bu şekilde uyuyor
hocam bir de tek siteden mi siparişi vericeksiniz o yüzden bazı parçalar pahalı olabiliralayım mı hocam bütçeme ancak bu şekilde uyuyor
tek siteden almamın nedeni taksit yapmak istemem, ama düşünüce bu şekilde bile bütçemi aşıyor. Ekran kartını rx7800xt yaptım ne düşünüyorsunuz ?hocam öncelikle bu bütçede böyle bir anakart alınmasına karşıyım size önerim attığım linkteki soğutucuyu ve anakartı almanız (gece yazamadığım için de kusuruma bakmayın 2 gündür uykusuzumuyuyup kalmışım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir de tek siteden mi siparişi vericeksiniz o yüzden bazı parçalar pahalı olabilir
ve anakart olarak bütçe düşürmek gerekirse ne alayım ?tek siteden almamın nedeni taksit yapmak istemem, ama düşünüce bu şekilde bile bütçemi aşıyor. Ekran kartını rx7800xt yaptım ne düşünüyorsunuz ?
6 taksit yapıyorsa iyi fakat çoğu site 3 taksit yapıyor bütçeniz anakarta yetmiyorsa b650m-p alınır ekran kartından düşürmeyin hava soğutma da yeterlidir o işlemciye size tavsiyem attığımı almanıztek siteden almamın nedeni taksit yapmak istemem, ama düşünüce bu şekilde bile bütçemi aşıyor. Ekran kartını rx7800xt yaptım ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve anakart olarak bütçe düşürmek gerekirse ne alayım ?
böyle kalarak 9070 almak daha mantıklı olacaktır eğer sitede kioxia g2 ssd bulunuyorsa sadece onunla değiştirin alabilirsiniz.alayım mı hocam bütçeme ancak bu şekilde uyuyor
6 taksit yapıyorsa iyi fakat çoğu site 3 taksit yapıyor bütçeniz anakarta yetmiyorsa b650m-p alınır ekran kartından düşürmeyin hava soğutma da yeterlidir o işlemciye size tavsiyem attığımı almanız
böyle aldım hocam artıkböyle kalarak 9070 almak daha mantıklı olacaktır eğer sitede kioxia g2 ssd bulunuyorsa sadece onunla değiştirin alabilirsiniz.
tamam çok sorun yaratmaz hayırlı olsun.böyle aldım hocam artık