6600 piyasası 4.5-5.5kElimde xfx merc 6700xt var. Kutusu var etiketler üstünde. Birisi takas olarak msi armor 6600 (kfg yok. etiketler üstünde)+ 4k para dedi. Bende 5k istedim üstüne. Mantıklı bi takas mı?
Cs2 oynuyorum genelde. Fps yetmez diye korkuyorum 6600 ile.6600 piyasası 4.5-5.5k
6700xt piyasası 7.5-8.5k
takaslayacağın kart temizse, 6600 işini görecekse 4-5k nakit almak iyi bi ticaret ama arada devasa fps farkı olur oyun oynuyosanız
işlemci tabanlı diye geçse de düşer fps cs2de deCs2 oynuyorum genelde. Fps yetmez diye korkuyorum 6600 ile.
Kar etme amacıyla ama 1k kâr etmek için temiz ekran kartını da riske atmak istemiyorumben rx 6600 6 k ya satıp 7 k ya aus dual rx 6700 xt almıştım bence iyi üstüne 5 k alacaksan ama neden satıyorsunki 6700 çok daha iyi kart
Kanka bende sapphire 6600 var kutu var fatura var 7ayda garanti var istersen konuşalım ?Elimde xfx merc 6700xt var. Kutusu var etiketler üstünde. Birisi takas olarak msi armor 6600 (kfg yok. etiketler üstünde)+ 4k para dedi. Bende 5k istedim üstüne. Mantıklı bi takas mı?
6600cs2 fps soncuları atabilirim size anlaşırsakCs2 oynuyorum genelde. Fps yetmez diye korkuyorum 6600 ile.
Üstüne 5kdan fazla vermeyi kabul edersen konuşalımKanka bende sapphire 6600 var kutu var fatura var 7ayda garanti var istersen konuşalım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
6600cs2 fps soncuları atabilirim size anlaşırsak
Kanka adamda kfg yokken 4k kabul etsemmi demişsin bende kfg tam 7ay garantili karta ayb…Üstüne 5kdan fazla vermeyi kabul edersen konuşalım![]()
4k kabul etmedim 5kyi kabul ederse takas yapılır mı diye sordum. Hesaplara görede çok bı kar bırakmiyor zatenKanka adamda kfg yokken 4k kabul etsemmi demişsin bende kfg tam 7ay garantili karta ayb…
Olsun hocam adama 5k teklif etmişsiniz benden 5in üstünde istemeniz saçma oldu sanki bide 7ay kfg+sapphire4k kabul etmedim 5kyi kabul ederse takas yapılır mı diye sordum. Hesaplara görede çok bı kar bırakmiyor zaten