tamam tesekkürler i5 10400 f alsam olur musanırsam 2000 falan eder tam bilmiyorum yanlış bilgi olmasın sahibinden de kesiyor
hocam psu 8pin pci e yi desteklemiyor malesefbende geçen ay 5600 e sattıım. xfx olanı. 500 watt olmalı en az. 350 ile çalışır ama uzun vadede çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. anakart hdd fan vesayra var sonucda watt çeken
kullandığınız işelmci daha iyi hocamtamam tesekkürler i5 10400 f alsam olur mu
yok ben 10100 f kullanıyorum anakart koru h410 s2hhocam psu 8pin pci e yi desteklemiyor malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandığınız işelmci daha iyi hocam
i313100f
psu alıcaz artık f p urunuiyi fiyattan almışsınız. amd sitesi o ekran kartı için minimum 450w öneriyor.
işlemciniz zayıf kalıyor yük altında overload olacaktır yükseltmeniz gerekliyok ben 10100 f kullanıyorum anakart koru h410 s2h
psu alıcaz artık f p urunu
anakart almak lazım komple kasa değişmesi lazımişlemciniz zayıf kalıyor yük altında overload olacaktır yükseltmeniz gerekli
söylediğiniz işlemcide zayıf kalan bir işlemci
i7 besleyebilir diye düşünüyorum ancak bütçe önemli tabisanırsam 2000 falan eder tam bilmiyorum yanlış bilgi olmasın sahibinden de kesiyor
zaten age of oynuyorum stalker 2 oynarım battlefield 5 oynarım yeni oyunlar çıktı mı bilmiyorum gerçi çoğunlukla ps 5 oynuyorum ama malum hanım koca adam oldum ps 5 de oynmak ne dıye kızıyoranakart almak lazım komple kasa değişmesi lazım![]()
abim yapıver yengenin gönlünü olsunzaten age of oynuyorum stalker 2 oynarım battlefield 5 oynarım yeni oyunlar çıktı mı bilmiyorum gerçi çoğunlukla ps 5 oynuyorum ama malum hanım koca adam oldum ps 5 de oynmak ne dıye kızıyor)50 yasındaymısım
![]()
abi valla kullanaman 6600 ü üzülerek söylüyorumzaten age of oynuyorum stalker 2 oynarım battlefield 5 oynarım yeni oyunlar çıktı mı bilmiyorum gerçi çoğunlukla ps 5 oynuyorum ama malum hanım koca adam oldum ps 5 de oynmak ne dıye kızıyor)50 yasındaymısım
![]()
ah genclik ahabim yapıver yengenin gönlünü olsun![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0700k-islemci-sifir-ayarinda-1173160409/detay bilmiyorum vallaabim yapıver yengenin gönlünü olsun
abi valla kullanaman 6600 ü üzülerek söylüyorum