Neler Yeni

6600xt driver yüklerken siyah ekran sorunu

Alibaba1

80+
Eski driverimi ddu ile sildim güvenli moddan sonra bu 6600xt nin driverini kuruyodum tam süre yarısına geldi siyah ekran verdi bidaha da açılmadi bağlantılara iyi bak falan demeyin cunku çalışıyodu bilgisayar sizce bu neden olmus olabilir

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Güç kaynağı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski driverimi ddu ile sildim güvenli moddan sonra bu 6600xt nin driverini kuruyodum tam süre yarısına geldi siyah ekran verdi bidaha da açılmadi bağlantılara iyi bak falan demeyin cunku çalışıyodu bilgisayar sizce bu neden olmus olabilir
Sistem diğer bileşenleride yazarmısın dostum işlemci vs nedir.

Alibaba1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem diğer bileşenleride yazarmısın dostum işlemci vs nedir.
Güç kaynağı 650w islemci ryzen 5 3600 bence parcalarda sorun yok cünkü bilgisayar acilmıştı basta sonra driveri kurarken sürenin yarısında gitti

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
21.7.1 mi yüklemiştiniz?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
ekran kartının biosu falan gitmiş olabilir

Extroy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Şerif Metehan Akça
Aynı sorunu ben de yaşıyorum Sapphire Nitro modeli ile. Driver kurulu değilken herhangi bir sorunu yok sistem açılıyor ama driver kurulumu bitmek üzereyken ekran gidiyor bir daha gelmiyor. Sorunu çözebildiniz mi acaba?

Alibaba1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum Sapphire Nitro modeli ile. Driver kurulu değilken herhangi bir sorunu yok sistem açılıyor ama driver kurulumu bitmek üzereyken ekran gidiyor bir daha gelmiyor. Sorunu çözebildiniz mi acaba?
Çözemedim daha dc varsa versene ikimiz arayalım buluruz belki cözüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom