Sistem diğer bileşenleride yazarmısın dostum işlemci vs nedir.Eski driverimi ddu ile sildim güvenli moddan sonra bu 6600xt nin driverini kuruyodum tam süre yarısına geldi siyah ekran verdi bidaha da açılmadi bağlantılara iyi bak falan demeyin cunku çalışıyodu bilgisayar sizce bu neden olmus olabilir
Güç kaynağı 650w islemci ryzen 5 3600 bence parcalarda sorun yok cünkü bilgisayar acilmıştı basta sonra driveri kurarken sürenin yarısında gittiGüç kaynağı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem diğer bileşenleride yazarmısın dostum işlemci vs nedir.
Problem olsa hiç açılmazdı benceEkran kartında problem var gibi, gibi. @Nachi @Emir Aydın
21.7.1 mi yüklemiştiniz?Eski driverimi ddu ile sildim güvenli moddan sonra bu 6600xt nin driverini kuruyodum tam süre yarısına geldi siyah ekran verdi bidaha da açılmadi bağlantılara iyi bak falan demeyin cunku çalışıyodu bilgisayar sizce bu neden olmus olabilir
ekran kartının biosu falan gitmiş olabilirEski driverimi ddu ile sildim güvenli moddan sonra bu 6600xt nin driverini kuruyodum tam süre yarısına geldi siyah ekran verdi bidaha da açılmadi bağlantılara iyi bak falan demeyin cunku çalışıyodu bilgisayar sizce bu neden olmus olabilir
Çözemedim daha dc varsa versene ikimiz arayalım buluruz belki cözümAynı sorunu ben de yaşıyorum Sapphire Nitro modeli ile. Driver kurulu değilken herhangi bir sorunu yok sistem açılıyor ama driver kurulumu bitmek üzereyken ekran gidiyor bir daha gelmiyor. Sorunu çözebildiniz mi acaba?