6600xt eth başlamıyor hata veriyor

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Lol miner indirdim fakat hata alıyorum başlamıyor driver kaynaklı bir hatamı?

Ekler

• IMG_20210830_140808.jpg
    IMG_20210830_140808.jpg
    2.6 MB · Hit: 41
Denedim yine aynı hatayı veriyor. Ama kasaya format atmadım daha önce nvdia driver yükli (3080)takılıydı. Format atıp denicem yarın umarım düzelir

Evvet yarına kaldı kasayı topladık klavye yok atamadım format sabah bir klavye alıp denicem ✌️😂

hocam sorunu çözemediyseniz ilk ihtimal arkadaşların belirttiği gibi miner programını değiştirmenizi öneririm redminer dev fee oranı gminer veya phonix minere göre yüksek 6700xt de bu sorunu bende yaşadım redminere geçince düzeldi display driver uninstaller (ddu) ile karta ait tüm yazılımları kaldırın güvenik duvarı ve virüs korumasını devre dışı bırakın Açık kaynak kodlu opencl sürücüsü yerine amdpro opencl sürücüsünü kullanmalısınız. bazen tam terside olabiliyor önerilen veya tavsiye edilen sürücüyü kullanın deneye deneye kısacası. birde çözüm olarak bir kaç şey var hocam sorunu çözemezseniz birde farklı işlemcili bir anakarta deneyin. intelse amd amd ise intel gibisinden. ha son olarak onedriverı kaldırın dahada olmazsa bir kaç çözüm yolu daha var onları beraber deneriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri