dertlerineymiş
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
New worl adlı çıkan oyunun bazı ekran kartlarını yaktığını duymuşsunuzdur , 6600xt ile oynamaya çalışsam sorun olur mu
6600xt zaten yeterli bir kart New World kartları özellikle kalabalık yerlerde baya yoruyor,rx590 kartı olan bir arkadaşım en üst grafiklerde 30'a sabitleyip oynuyordu yani,6600xt ile sorun olmaz diye düşünüyorum,2K'da bile oynatır,Youtube gibi yerlerde benchmark testlerine bakabilirsiniz.New worl adlı çıkan oyunun bazı ekran kartlarını yaktığını duymuşsunuzdur , 6600xt ile oynamaya çalışsam sorun olur mu
Bahsettiğim 3090 ekran kartlarını yakması , başıma böyle bir şey gelir mi? Kart olarak yeterli oldugunu biliyorum yinede teşekkürler6600xt zaten yeterli bir kart New World kartları özellikle kalabalık yerlerde baya yoruyor,rx590 kartı olan bir arkadaşım en üst grafiklerde 30'a sabitleyip oynuyordu yani,6600xt ile sorun olmaz diye düşünüyorum,2K'da bile oynatır,Youtube gibi yerlerde benchmark testlerine bakabilirsiniz.
O bekleme ekranında acayip yüksek fps lere çıktığından oluyordu(muş). Düzelttiler.Bahsettiğim 3090 ekran kartlarını yakması , başıma böyle bir şey gelir mi? Kart olarak yeterli oldugunu biliyorum yinede teşekkürler