67 Bine Daha iyisi çıkar mı?

Rekabetçi oyunlarda islemci odaklı oldugu icin daha performansli olur ama genel anlamda 5070ti tabii ki
render yapay zeka gibi şeyler kullanmıcamı biliyorum genel itibariyle 2k-1080p oyunları oynicam rekabetçi oyunlar önceliğim olmak üzere
amd de oyunlarda en yüksek performansı verdiği için (test videolarında) onu düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum oyun için alıyorsan topladığın sistem gayet güzel 7500f 5070ti hikaye oyunları için 2kda iyidir fps oyuncusuysan 7800x3d kullanman daha iyi 9070xt de güzel kart ve 8k ucuz 5070ti dan
topladığım sistemde 2k da oyun oynatır zaten diye düşünüyorum ilerde belki zorlanabilir ama çoğu testte 2k da bile daha iyi gösteriyor amd
4k olunca Nvidia öne geçiyor

oyunda oyuna da değişiyor bazısında amd bazısında Nvidia önde ( gow da Nvidia daha iyiyken * ghost of tsushumia da ise amd)

sıfır şart değilse sistemimi satıyorum satabilirim elden istersen 75k ya çıkman lazım ama
9800x3d
b650 tomahawk
5070 ti
2x32 64gb ram
2 tb kingston fury renegade (kc3000 in geliştirilmiş hali) sağlık perf 100
zoko amiral bitfenix pwm fanlı kendi fanlarıda var ayrıyetten
liqmaxflo 360 sıvı soğutma
750w gold 80 plus

sıfır şart değilse sistemimi satıyorum satabilirim elden istersen 75k ya çıkman lazım ama
9800x3d
b650 tomahawk
5070 ti
2x32 64gb ram
2 tb kingston fury renegade (kc3000 in geliştirilmiş hali) sağlık perf 100
zoko amiral bitfenix pwm fanlı kendi fanlarıda var ayrıyetten
liqmaxflo 360 sıvı soğutma
750w gold 80 plus
teşekkür ederim hocam ama sıfır almak şart

render yapay zeka gibi şeyler kullanmıcamı biliyorum genel itibariyle 2k-1080p oyunları oynicam rekabetçi oyunlar önceliğim olmak üzere
amd de oyunlarda en yüksek performansı verdiği için (test videolarında) onu düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

topladığım sistemde 2k da oyun oynatır zaten diye düşünüyorum ilerde belki zorlanabilir ama çoğu testte 2k da bile daha iyi gösteriyor amd
4k olunca Nvidia öne geçiyor

oyunda oyuna da değişiyor bazısında amd bazısında Nvidia önde ( gow da Nvidia daha iyiyken * ghost of tsushumia da ise amd)
Dlls ve rt açınca birde destekleyen oyunda mfg o zaman fark oluyor testlerde bunlar kapalı

Geri