Dolar
80+ Silver
Vallaha herkes anlamıştır her haldeŞimdi ben buraya bir şey yazarımda ceza yerim anlayın
Vallaha herkes anlamıştır her haldeŞimdi ben buraya bir şey yazarımda ceza yerim anlayın
Dayı iyi ki dolarla almıyoruz dolarla alsak hep zam gelcekti ekmeğe.yienim sen ekmegi dolarla mı alıyosun he ordakiler kıskanıyo bizi bakma öyle yazdıgına (!)
alınmaz cidden umarım ironidirEski bir bilgisayara takmak için alacağım fakat 67 TL'ye havaya uçmayız değil mi?
Platoon PL-9256 200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Platoon PL-9256 200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-9256 200 W Power Supply özelliklerini incele, 399,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında 2008-2009 yılları gibi orta-üst seviye sistemlerde 80+ sertifikası girmeye başlıyordu yavaştan. Korumalar var mıydı bilmem ama sertifika ve verimlilik vardı o zamanlar.Eski sistemlerde 80+ o koruması şu koruması olan Psu lar yoktu sonuçta.
Cidden almam ben.Eski bir bilgisayara takmak için alacağım fakat 67 TL'ye havaya uçmayız değil mi?
Platoon PL-9256 200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Platoon PL-9256 200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-9256 200 W Power Supply özelliklerini incele, 399,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En mantıklısı bunu almaktır.300 watt PSU everest İlan No: 944534660
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...masaustu-300-watt-psu-everest-944534660/detay
Hee bu da varmış bunu al o zamanGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ama benim attığımda sanırım 2 sata var everestte alınabilirEn mantıklısı bunu almaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hee bu da varmış bunu al o zaman
Hiç yoktan ölümümüz fsp den olsunGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com